Yandex Metrica

'PKK'nın yolundan giden şer..le yakın değilim!' demişti: CHP'li başkan adayının en yakını DEM Partili çıktı

'PKK'nın yolundan giden şer..le yakın değilim!' demişti: CHP'li başkan adayının en yakını DEM Partili çıktı

CHP ve DEM Parti arasındaki PKK uzlaşısı 'yalanlar' ile halkı oyalayarak aralıksız bir şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde, ''PKK yandaşlarına da onun yolundan giden şerefsizlere de yakın değilim'' ifadesinde bulunan CHP'li Balıkesir başkan adayı Ahmet Akın'ın en yakını 2015 yılında terörün siyasi uzantısı olan HDP'den milletvekili adayı olduğu tespit edildi.

Gündem

03.04.2024, 06:28

Türkiye yerel seçimlere hazırlanırken birçok ile ve ilçede CHP ve DEM Parti arasında 'Kandil' ittifakı yapıldı. İstanbul'da Esenyurt'da PKK destekçilerini destekleme kararı alan CHP yönetimi, Mersin, Akdeniz ve Ankara'nın 4 ilçesinde 'kent uzlaşısı' adı altında Kandil'den gelen talimatları uygulamaya devam ediyor.

Kandil'in talimatı ile çoğu yerde de ''Gizli ittifak'' yapmaya çalışan CHP ve DEM Parti'nin kirli siyaseti ortaya çıktı.

23 Nisan özel sektöre tatil mi? Özel sektör çalışanı 23 Nisan'da tatil yapacak mı? 23 Nisan özel sektöre tatil mi? Özel sektör çalışanı 23... Haberi Görüntüle

CHP'Lİ BAŞKAN ADAYI HALKI KANDIRMAYA ÇALIŞMIŞ

Geçtiğimiz günlerce CHP'li Burcu Köksal'ın DEM Parti çıkışı sonrasında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, PKK'nıni siyasi kolu DEM Parti'sini hedef alarak, ''Milletin bayrağına, vatanına şaşırmış, kudurmuş bir şekilde hainlik yapan hain terör örgütü PKK'ya onun yandaşlarına, ondan beslenenlere, onun yolundan giden şerefsizlere de yakın değilim. Hiçbir zaman için yakın olmadan. Bizler vatanın bayrağın memleketin ne olduğunu biliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

CHP'li başkan adayı Akın'ın bu sözlerinde halka dürüst olmadığı, halkı kandırmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Onlar teleferik kazasının kahramanları! 500 personel nefes kesen kurtarma operasyonuna imza attı! Onlar teleferik kazasının kahramanları! 500 personel nefes kesen kurtarma operasyonuna... Haberi Görüntüle

HDP MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI!

Sabah'ta yer alan habere göre, CHP'nin adayı Ahmet Akın'ın seçim çalışmalarında ekibinde yer alan Birsen Temir Saraç'ın 2015 yılında HDP'den Aydın Milletvekili adayı olduğu ortaya çıktı.

CHP'li başkan adayı Ahmet Akın'ın seçim çalışmalarını yöneten ekibin içinde yer alan Birsen Temir Saraç'ın DEM Partili Pervin Buldan ile cezaevinde yatan Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş ile olan samimi fotoğrafları ortaya çıktı. CHP Balıkesir başkan adayının yaptığı 'Terör' çıkışının oy toplamak ve göstermelik olduğu belirlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading