Yandex Metrica

PKK'nın mezarlığı çocuklarla dolu! Bakın nasıl ölüme sürüklenmişler

PKK'nın mezarlığı çocuklarla dolu! Bakın nasıl ölüme sürüklenmişler

Terör örgütünün ailelerinden koparıp çocukları nasıl şiddete sürüklediğini bir kez daha ortaya çıktı. YPG/PKK'nın sözde bayraklarının asılı olduğu görülen mezarlıkta, 14-17 yaş arasında öldüğü anlaşılan çocuklar yatıyor.

Gündem

23.01.2024, 19:23

Terör örgütü YPG/PKK'nın işgalindeki Ayn el Arab (Kobani) ilçesindeki mezar taşları, terör örgütünün ailelerinden koparıp çocukları nasıl şiddete sürüklediğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Son dakika... Heniyye: 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas'ı Kuvay-i Milliye'ye benzeten açıklaması Filistin halkı için övünç kaynağıdır' Son dakika... Heniyye: 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas'ı Kuvay-i Milliye'ye benzeten açıklaması... Haberi Görüntüle

MEZARLIK ÇOCUKLARLA DOLU

Arapça ve Kürtçe mezar taşlarındaki bilgilerden çocuk yaşta olanların kayıtları dikkat çekti. YPG/PKK'nın sözde bayraklarının asılı olduğu görülen mezarlıkta, 14-17 yaş arasında öldüğü anlaşılan çocuklar yatıyor.

Çorlu tren kazası duruşmasında karar ne oldu? Çorlu tren kazası neden oldu? Çorlu tren kazası duruşmasında karar ne oldu? Çorlu tren kazası... Haberi Görüntüle

11 ÇOCUĞU DAHA KAÇIRDILAR

Terör örgütü YPG/PKK, Suriye'de işgal ettiği bölgelerde ailelerinden kopardığı çocukları savaşçı olarak kullanmaya devam ediyor. Sosyal medya hesaplarında paylaşılan görüntülerde, örgütün, Kürt ve Arap asıllı reşit olmayan 11 çocuğu silahlı kadrosuna kattığı belirtildi. Görüntülerde, çocukların elebaşı Abdullah Öcalan'ın posteri ile PKK'nın sözde bayrağını taşıdığı görüldü.

Sinan Engin Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı, neden? Sinan Engin TV8,5'a mı geçiyor? Sinan Engin Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı, neden? Sinan Engin TV8,5'a... Haberi Görüntüle

BM İNSAN HAKLARI KONSEYİ RAPOR YAYIMLAMIŞTI

BM İnsan Hakları Konseyi ise 16 Ocak 2020 yılında yayımladığı raporda ise YPG/PKK'lı teröristlerin, Suriye'de çocukları "savaşçı" olarak kullandığına dair yeni bulguları paylaşmıştı. BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'in "silahlı çatışmalarda çocuklar" konusundaki özel temsilcisi Virginia Gamba, 29 Haziran 2019'da, BM Cenevre Ofisi'nde bir araya geldiği YPG/PKK elebaşlarından "Mazlum Abdi" kod adlı Ferhat Abdi Şahin ile "örgütün bünyesindeki çocuk savaşçıları bırakması için" hazırlanan eylem planına resmi törenle imza atmıştı. 

TÜRKİYE BM'YE NOTA VERMİŞTİ

Türkiye, BM'ye konuyla ilgili protesto notası vermişti. Ancak bu tarihten sonra da örgütle ilgili görsellerde çocuk yaştakiler dikkat çekmeye devam etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading