Yandex Metrica

Sinan Engin Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı, neden? Sinan Engin TV8,5'a mı geçiyor?

Sinan Engin Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı, neden? Sinan Engin TV8,5'a mı geçiyor?

Beşiktaş'ın eski menajeri ve tanınmış futbol yorumcusu Sinan Engin, 12 yıl boyunca devam eden serüvenin ardından "Beyaz Futbol" programındaki yerinden ayrılma kararı aldığını açıkladı. Peki, Sinan Engin Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı, neden? Sinan Engin TV8,5'a mı geçiyor?

Gündem

03.05.2024, 21:15

Beşiktaş'ın eski menajeri ve tanınmış futbol yorumcusu Sinan Engin, 12 yıl süren bir yolculuğun ardından Beyaz TV'deki "Beyaz Futbol" programından ayrılma kararı aldığını duyurdu. Engin, kararını son yayında izleyicilerle paylaştı ve ayrılma sebebini "Yoruldum" diyerek ifade etti. Peki, Sinan Engin Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı, neden? Sinan Engin TV8,5'a mı geçiyor?

Öğretmen Temmuz zammı 2024 | 5/3-1/4-1/4-9/2-8/3-8/1-7/3-6/1 dereceye göre Nisan enflasyon öğretmen maaş zammı ne kadar? Öğretmen Temmuz zammı 2024 | 5/3-1/4-1/4-9/2-8/3-8/1-7/3-6/1 dereceye göre Nisan enflasyon... Haberi Görüntüle

SİNAN ENGİN BEYAZ FUTBOL'DAN AYRILDI MI, NEDEN?

12 yıl boyunca Beyaz TV'de "Beyaz Futbol" programında yorumculuk yapan Sinan Engin, özellikle eski hakem Ahmet Çakar'la birlikte yaptığı çarpıcı yorumlarla dikkat çekiyordu ve günlerce konuşuluyordu. Ancak katıldığı son yayında yeni bir karar aldığını açıkladı. Kanal yönetimiyle yapılan görüşmelerin ardından önümüzdeki sezon "Beyaz Futbol" programında yer almayı düşünmediğini belirtti. Engin, kararını açıkladıktan sonra "Umarım kararıma saygı duyulur" temennisinde bulundu.

2024 Lexus LBX fiyatı ne kadar? Hadise'nin reklamda oynadığı arabanın markası ve modeli ne, kaç para? 2024 Lexus LBX fiyatı ne kadar? Hadise'nin reklamda oynadığı arabanın... Haberi Görüntüle

SİNAN ENGİN TV8,5'A MI GEÇİYOR?

Sinan Engin, 12 yıllık "Beyaz Futbol" serüvenini sonlandırma kararını "yoruldum" gerekçesiyle açıklasa da yeni adresi uzun süre önce belirlenmişti. Ekranhaber'e göre, Sinan Engin'in yeni durağı TV 8,5 olarak açıklandı. Çarpıcı yorumlarıyla yeni sezonda TV 8,5 ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan Sinan Engin, yeni macerasına bu kanalda devam edecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading