Yandex Metrica

Çorlu tren kazası duruşmasında karar ne oldu? Çorlu tren kazası neden oldu?

Çorlu tren kazası duruşmasında karar ne oldu? Çorlu tren kazası neden oldu?

2018 yılında gerçekleşen ve 25 kişinin hayatını kaybettiği Çorlu tren kazası davasında karar verildi. Çorlu tren kazasıyla ilgili son gelişmeler haberimizde detaylı olarak aktarılıyor. Peki, Çorlu tren kazası duruşmasında karar ne oldu? Çorlu tren kazası neden oldu?

Gündem

01.05.2024, 22:25

Çorlu'da 25 kişinin hayatını kaybettiği ve 340 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin 13 sanığın yargılandığı davada karar verildi. Çorlu tren kazası duruşmasında son durum hakkında detaylı bilgi arayışı devam ediyor. Meydana gelen kazada 7'si çocuk olmak üzere 25 kişinin yaşamını yitirdiği tren kazası davasında kararın açıklanması bekleniyor. Peki, Çorlu tren kazası duruşmasında karar ne oldu? Çorlu tren kazası neden oldu?

Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı: Helal rızık peşinde koşanlara selam olsun! Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı: Helal rızık peşinde koşanlara selam olsun! Haberi Görüntüle

ÇORLU TREN KAZASI DURUŞMASINDA KARAR NE OLDU?

2018 yılında meydana gelen ve 25 kişinin hayatını kaybettiği Çorlu tren kazası davasında karar açıklandı. Mahkeme, dönemin TCDD Bölge Müdürü Nihat Aslan'a 15 yıl, bölge bakım müdürü Mümin Karasu'ya ise 17,5 yıl hapis cezası verdi.

Kocaeli ve İzmit belediye işçileri neden kavga etti? Kocaeli ve İzmit belediye işçileri niçin birbirlerine girdi? Kocaeli ve İzmit belediye işçileri neden kavga etti? Kocaeli ve... Haberi Görüntüle

ÇORLU TREN KAZASI SON DURUM NE 25 NİSAN?

Çorlu'da 25 kişinin ölümüne ve 340 kişinin yaralanmasına neden olan tren kazasıyla ilgili olarak 13 sanığın yargılandığı davada, 6 yıl sonra açıklanan kararda dönemin TCDD Bölge Müdürü Nihat Aslan'a 15 yıl, bölge bakım müdürü Mümin Karasu'ya ise 17,5 yıl hapis cezası verildi.

Karar duruşması, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yanı sıra birçok siyasi, sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve baro tarafından da dikkatle takip edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading