Yandex Metrica

Para kulesiyle ilgili algı operasyonuna girişti! Özgür Özel'den Fatih Keleş için ilginç çıkış

Para kulesiyle ilgili algı operasyonuna girişti! Özgür Özel'den Fatih Keleş için ilginç çıkış

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'kasası' olarak bilinen Fatih Keleş'in bir avukatlık bürosunda bavullar dolusu parayı saydığı sıradaki görüntüleri ortaya çıkmıştı. Görüntülerde yer alan deste deste paralar için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'lilerin şaibeli para sayma görüntüleri hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Özel, olayın baş aktörlerinden olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kasası Fatih Keleş'in o dönem 'İl Saymanı' olduğunu iddia ederek algı operasyonuna kalkıştı. 

Gündem

05.04.2024, 17:13

Türkiye'nin konuştuğu CHP'deki kirli para trafiğinde soruşturma ve açıklamalarla birlikte yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Görüntülerde, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun para kasası olduğu iddia edilen İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'e çantayla para getiren isimlerden birinin de Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Onur Öksel olduğu tespit edilmişti. 

Kurban Bayramı'nda toplu taşımalar ücretsiz mi 2024? Bayram köprüler ve otoyollar bedava mı? 16-19 Haziran 2024 Bayramda otobüs, metrobüs, metro, Marmaray toplu taşıma ücretsiz mi? Kurban Bayramı'nda toplu taşımalar ücretsiz mi 2024? Bayram köprüler ve... Haberi Görüntüle

ÖZGÜR ÖZEL'DEN FATİH KELEŞ ÇIKIŞ

Yaşanan tüm bu gelişmeler Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşürken CHP Genel Başkanı Özgür Özel ilginç bir iddia ortaya attı. Özel, Sözcü TV yayınında 'İmamoğlu'nun kasası' Fatih Keleş'in o dönem İl Saymanı olduğunu öne sürdü. Oysa; İmamoğlu'nun kasası olarak bilinen Fatih Keleş, görüntülerin çekildiği tarihte İBB Meclis Üyesi görevinde bulunuyordu. 

Özgür Özel, skandal görüntülerle ilgili şu ifadeleri kullandı:

Bu görüntülerin eski olduğu ortaya çıktı. O görüntüyü genişletince ve gerçeğine ulaşınca görüntünün il binası satın alması için olduğu ortaya çıkıyor. Para sayan kişinin o gün Ekrem Bey'in danışmanı değil, ilin saymanı, il yönetici olduğu ortaya çıkıyor.

Avcılar'da metrobüste yangın: Durak kapatıldı Avcılar'da metrobüste yangın: Durak kapatıldı Haberi Görüntüle

GÖRÜNTÜLERDE İKİ KİŞİ DAHA TESPİT EDİLDİ

Ortaya çıkan ve incelenen görüntülerde iki yeni isim daha tespit edildi. Görüntülerde CHP Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin oğlu Serkan Çebi ile Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın danışmanı Melih Morsünbül'ün de olduğu ortaya çıktı.

Son dakika... AFAD verileri açıkladı: Malatya'da gece yarısı korkutan deprem Son dakika... AFAD verileri açıkladı: Malatya'da gece yarısı korkutan deprem Haberi Görüntüle

ÜÇ KİŞİ DE EKREM İMAMOĞLU İLE BAĞLANTILI

Yeni görüntülerde paraları Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı ve İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'e, İmamoğlu'nun 2015'te CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'na getirdiği İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer'in verdiği ortaya çıkmıştı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading