Yandex Metrica

Avcılar'da metrobüste yangın: Durak kapatıldı

Avcılar'da metrobüste yangın: Durak kapatıldı

Avcılar'da Beylikdüzü istikametine giden bir metrobüste yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye yangını söndürürken durak bir süre hizmet dışı kaldı.

Gündem

26.04.2024, 08:12

İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun 2019'da belediye başkanı seçildiği günden bu yana ulaşımda büyük aksaklıklar yaşanıyor. Sık sık yanan, arızalndığı için itilen otobüslerin yanı sıra kaza yapan metrobüsler İstanbulluların kaderi olmuş durumda.

Meclis'te yeni Anayasa mesaisi başlıyor! TBMM Başkanı Kurtulmuş, CHP lideri Özel'i ziyaret etti! Meclis'te yeni Anayasa mesaisi başlıyor! TBMM Başkanı Kurtulmuş, CHP lideri... Haberi Görüntüle

 BU KEZ METROBÜS YANDI

Bu kez ne arıza ne de kaza oldu. Avcılar'dan Beylikdüzü yönüne gitmekte olan metrobüste yagın çıktı. Şükrübey Durağı'nda lastiği patlayan metrobüs bir anda alevler içinde kaldı. Aracın sürücüsü yolcuları tahliye etti. Olay yerine gelen itfaiye, yangını söndürürken durak bir süre hizmet dışı kaldı. Beylikdüzü istikametinde uzun araç kuyruğu yoğunluğa sebebp oldu. Yanan aracın çekilmesiyle trafik normal haline döndü. 

Beton pompası kabusu! Apartmanın üzerine düştü 2 balkon çöktü Beton pompası kabusu! Apartmanın üzerine düştü 2 balkon çöktü Haberi Görüntüle

ÜSKÜDAR-SAMANDIRA METROSU HATTI'NDAKİ PROBLEM DEVAM EDİYOR

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda önceki gün sabah meydana gelen aksaklık 60 saati aşkın süredir giderilemedi. Mesai bitiminde evlerine gitmek isteyen vatandaşlar yoğunluk oluşan duraklarda mağduriyet yaşadı. M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda önceki gün saat 06.00 itibarıyla başlayan aksaklık 60 saati aşkın süüredir devam ediyor. Duraktaki metro hareket saatlerini gösteren ekran tabelaları çalışmazken, işine, evine ya da randevusuna yetişmeye çalışan birçok vatandaş İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimine "günlerdir giderilemeyen sorun" sebebiyle tepki gösterdi. Mesai çıkışında hattı kullanmak isteyenlerin oluşturduğu yoğunlukta ilerlemekte güçlük çeken yolcular, "Mağduriyet yaşıyoruz. Bu İstanbul'a, İstanbul halkına reva mı?" siteminde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading