Yandex Metrica

Murat Kurum: 'Bu söz, 'Erdoğan bize eli nasırlı babaların, ağzı dualı annelerimizin, yavrularımızın emanetidir'

Murat Kurum: 'Bu söz, 'Erdoğan bize eli nasırlı babaların, ağzı dualı annelerimizin, yavrularımızın emanetidir'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde düzenlenen “Büyük İstanbul Mitingi”nde konuştu.

Gündem

23.01.2024, 20:50

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde düzenlenen 'Büyük İstanbul Mitingi'nde konuştu. Bakan Kurum, "11 ilimizdeki afet bölgesinde 650 bin, ardından İstanbul'da 1 buçuk milyon yeni yuva kuracağız" dedi.

İBB’nin desteklediği İstanbul Film Festivali’nde LGBT propagandası: Nerdesin aşkım İBB’nin desteklediği İstanbul Film Festivali’nde LGBT propagandası: Nerdesin aşkım Haberi Görüntüle

"İSTANBULLULAR BUGÜN BİR GURUR TABLOSU İÇERİSİNDEYİZ"

Büyük İstanbul Mitingi'nde konuşan Bakan Murat Kurum, "Bu gök kubbenin altında milyonlarca kardeşimiz hep birlikte Allah'a hamd ediyoruz. Fethin 569. yılında toprakla buluşturduğumuz fidanların 570. yılında ağaca döndüğünü gösteren Allah'a hamd ediyoruz. Biz bu güzel insanlarla, kardeşlerimizle gurur duyuyoruz. Allah hepinizden razı olsun. İstanbullular bugün bir gurur tablosunun içerisindeyiz. Avrupa'nın en büyük parkındayız. Mahşeri bir katılımla doldurduğunuz şu mekana bir bakın. 145 bin 300 fidanı ile Atatürk Havalimanı Millet Bahçemiz, hemen yanı başımızda uçak pistleri, metrolar, bilim merkezleri ile, kütüphaneleri. Biz Fikirtepe'deyiz, Biz Kağıthane'deyiz, Sultanbeyli'deyiz, bizi arayan Adıyaman'ın yollarında, Gaziantep'in yollarında, bizi arayan Maraş'ın, Hatay'ın yollarında bulur" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mahmut Abbas'la görüştü: İsrail zulmün bedelini ödeyecek Cumhurbaşkanı Erdoğan Mahmut Abbas'la görüştü: İsrail zulmün bedelini ödeyecek Haberi Görüntüle

"SIRTINI TERÖR ÖRGÜTLERİNE DAYAYANLAR KAYBEDECEK"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Bugün bu meydandan; Türkiye Yüzyılı’nı müjdeliyorsunuz, İstanbul semalarına yükselen bu ses; ‘Doğru Zaman Doğru Adam’ Recep Tayyip Erdoğan diyor… Bu eserler kimin biliyor musunuz bu eserler yabancıların değil milletin eseridir milletin, bu yatırımlar, faiz lobilerinin değil, milletin yatırımlarıdır… Bu söz, Kılıçdaroğlu’nun verdiği söze benzemez, bu söz, eser adamlarının sözüdür, bu söz liderimiz, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sözüdür… Ümmetin, milletin, Türk dünyasının geleceğinin yegâne teminatı Recep Tayyip Erdoğan’dır, Recep Tayyip Erdoğan bize; eli nasırlı babaların, ağzı dualı annelerimizin, yavrularımızın emanetidir… Sırtını siyasi ikbalini terör örgütlerine dayayanlar kaybedecek; Yasin Börü’nün annesi kazanacak! Eren Bülbül’ün annesi kazanacak…14 Mayıs’ta; Cumhur ittifakı olarak İstanbul’da ve Türkiye’de sandıkları patlatacak mıyız…” ifadelerine yer verdi.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading