Yandex Metrica

MİT'in saha ajanları teröristlere göz açtırmıyor! Sözde liderlerin üstü tek tek çiziliyor

MİT'in saha ajanları teröristlere göz açtırmıyor! Sözde liderlerin üstü tek tek çiziliyor

MİT gerçekleştirdiği operasyonlarla PKK/YPG ve DEAŞ üyelerinin korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Yakalanan ve etkisiz hale getirilenler arasında PKK/KCK'nın Sözde Özel Güç Sorumlusu Neçirvan Seven, PKK'nın Sözde Özel Güç biriminin Kurye Sorumlusu Müslüm Ürper, PKK'nın Hol Sorumlusu Haydar Demirel, DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin El Kureyşi de vardı.

Gündem

23.01.2024, 20:55

MİT, son dönemde nokta operasyonlarıyla adından söz ettirdi. Irak'ın kuzeyi ve Suriye'de terör örgütü PKK'nın sözde yöneticileri MİT ve TSK'nın operasyonlarıyla etkisiz hale getirildi. Son 1 ayda örgütlerin 10 sözde yöneticisi saf dışı bırakıldı. MİT, örgütün sözde lider kadrosunu takip ediyor ve etkisiz hale getiriyor. Yakalanan ya da etkisiz hale getirilen her bir teröristle birlikte terör örgütü PKKYPG'de büyük bir panik ve çöküntü yaşanıyor.

Mehmet Ali Yılmaz nasıl öldü, evinde mi? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? Mehmet Ali Yılmaz nasıl öldü, evinde mi? Mehmet Ali Yılmaz... Haberi Görüntüle

DARBE ÜSTÜNE DARBE

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK/KCK'nın sözde iletişim sorumlusu Rodi kod adlı Emre Şahin'i Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre MİT, terör örgütünün haberleşme sisteminde kullanılan programları yazan Şahin'in Irak'ın kuzeyindeki Gara'ya geçtiğini tespit etti. Örgütün iletişim altyapısını kuran ve işleyişinden sorumlu olan Şahin'in, Murat Karayılan'a bağlı olarak örgütün gizli haberleşme yöntemleri üzerine çalıştığı belirlendi. Düzenlenen operasyonda Şahin, korumasıyla birlikte etkisiz hale getirildi. Operasyonla örgütün haberleşme altyapısına önemli darbe vuruldu.

Korona aşılarının zararları neler, kalbi etkiliyor mu? Korona aşısı kalp hastalık riskini artırıyor mu? Korona aşılarının zararları neler, kalbi etkiliyor mu? Korona aşısı kalp... Haberi Görüntüle

ŞİFRELİ HABERLEŞME YÖNTEMLERİ GELİŞTİRDİ 

PKK/KCK sözde özel güç bünyesinde faaliyet gösteren, iletişim altyapısından sorumlu olan teröristin 2014 yılında örgütün kırsal kadrolarına katıldığı belirtildi. Örgüte katıldıktan sonra Şırnak kırsalında güvenlik güçlerine karşı çeşitli eylemlerde yer alan Şahin'in 2019 yılında Irak'a geçtiği kaydedildi. Irak'ın kuzeyinde fünye ve patlayıcı madde üretimi faaliyetleri yürüten teröristin 2020 yılından itibaren örgüt mensuplarınca kullanılan şifreli haberleşme yöntemlerini geliştirdiği, hacker biriminin sorumluluğunu yürüttüğü belirlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading