Yandex Metrica

Mehmet Ali Yılmaz nasıl öldü, evinde mi? Mehmet Ali Yılmaz kimdir?

Mehmet Ali Yılmaz nasıl öldü, evinde mi? Mehmet Ali Yılmaz kimdir?

Son zamanlarda gündemi oldukça meşgul eden isim olan Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde ölü bulunduğu hakkındaki iddialar dikkat çekti. Peki, Mehmet Ali Yılmaz nasıl öldü, evinde mi? Mehmet Ali Yılmaz kimdir?

Gündem

01.05.2024, 16:23

Bir dönem Trabzonspor Kulübü Başkanlığı yapan Mehmet Ali Yılmaz ile ilgili gelen bilgiler doğrultusunda, Beşiktaş'taki ikametinde henüz belirlenemeyen nedenle hayatını kaybetmiştir. İlk incelemede, Yılmaz'ın ölümünde herhangi bir şüpheli durum tespit edilememiştir. Peki, Mehmet Ali Yılmaz nasıl öldü, evinde mi? Mehmet Ali Yılmaz kimdir?

Eski Washington Büyükelçisi Namık Tan kimdir, aslen nereli? Namık Tan kaç yaşında? Eski Washington Büyükelçisi Namık Tan kimdir, aslen nereli? Namık Tan... Haberi Görüntüle

MEHMET ALİ YILMAZ NASIL ÖLDÜ, EVİNDE Mİ?

Eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve Trabzonspor'un eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz, İstanbul Beşiktaş'taki evinde yaşamını yitirdi. Cansız bedeni evlatları tarafından bulunan Yılmaz'ın ölüm nedenine ilişkin ailesinden henüz bir açıklama yapılmadı. İlk incelemede, Yılmaz'ın ölümünde herhangi bir şüpheli durum tespit edilememiştir.

İlk hac kafilesinin yola çıkacağı tarih belli oldu İlk hac kafilesinin yola çıkacağı tarih belli oldu Haberi Görüntüle

MEHMET ALİ YILMAZ KİMDİR?

Mehmet Ali Yılmaz, 21 Ekim 1948 tarihinde Trabzon'da doğdu. İstanbul Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Fakültesi'nden mezun oldu. Bankacılık ve basın alanlarında faaliyet gösterdi. Tek-Art Holding ve Yılmaz Yayınları AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlendi. Ayrıca Güneş Gazetesi'nin sahibi ve Titibank'ın Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı. Trabzonspor Kulübü'nün başkanlığını üstlendiği dönemde de önemli hizmetlerde bulundu. Aynı zamanda Mühendisler Odası, Müteahhitler Sendikası, İstanbul Gazeteciler Cemiyeti, Gazete Sahipleri Sendikası ve Türkiye Spor Yazarları Derneği üyesi olarak aktif rol aldı.

1991 genel seçimlerinde DYP'den Trabzon Milletvekili seçilerek, 20 Ekim 1991 ile 24 Aralık 1995 tarihleri arasında TBMM'de yasama görevini icra etti. Ayrıca 49. ve 50. Hükümetlerde Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olarak görev aldı. Evli olan Mehmet Ali Yılmaz'ın 5 çocuğu bulunmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading