Yandex Metrica

Milli Görüş Hareketi'nin önemli ismi Hasan Damar hayatını kaybetti!

Milli Görüş Hareketi'nin önemli ismi Hasan Damar hayatını kaybetti!

Milli Görüş Hareketi'nin önemli isimlerinden ve Necmettin Erbakan'ın yol arkadaşı Avrupa Milli Görüş Teşkilatı’nın kurucularından Hasan Damar yaşamını yitirdi.

Gündem

23.01.2024, 22:22

Dr. Yusuf Zeynelabidin Eğitim ve Gençlik Derneği tarafından yapılan açıklamaya göre,  Milli Görüş Hareketi'nin Avrupa'daki kurucularından olan Hasan Damar hayatını kaybetti.

Göç İdaresi Başkanlığı iddiaları yalandı: 'Kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır' Göç İdaresi Başkanlığı iddiaları yalandı: 'Kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır' Haberi Görüntüle

HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU 

Dernek tarafında Hasan Damar'ın vefatına ilişkin şu açıklama yapıldı;  "Derneğimizin Onursal Başkanı değerli büyüğümüz ve dava insanı Hasan Damar ağabeyimiz Hakkın rahmetine kavuştu. Cenabı Allah rahmet eylesin, derecesini âlî eylesin. İslam Alemi'nin başı sağ olsun." ifadeleri kullanıldı.

UFC dövüşçüsü İbo Aslan kimdir, kaç yaşında? UFC Türk dövüşçüsü İbo Aslan aslen nereli? UFC dövüşçüsü İbo Aslan kimdir, kaç yaşında? UFC Türk dövüşçüsü... Haberi Görüntüle

 ERDOĞAN'A OY İSTEMİŞTİ

Saadet Partisi hatibi ve Avrupa Milli Görüş Teşkilatı'nın önde gelen isimlerinden olan Hasan Damar, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi."Bütün dava kardeşlerimi destek vermeye davet ediyorum." diyen Damar, "Devlet elimizden giderse bir daha bizim devlet kurma şansımız olmayabilir. Bunun endişesini taşıdığım için bunları ifade ediyorum." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'de üst düzey bir isim daha istifa etti İYİ Parti'de üst düzey bir isim daha istifa etti Haberi Görüntüle

HASAN DAMAR KİMDİR?

Milli Görüş hareketi lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın yakın dostları arasında yer alan ve Avrupa Milli Görüş Teşkilatı'nın kurucusu olan Hasan Damar, Milli Görüş için çok önemli bir isimdir.Cefakar bir hayat yaşayan Hasan Damar, 1969 yılında Almanya'ya gitmiş ve 1971 yılında Avrupa Milli Görüş Teşkilatları'nın kurulmasında önemli bir rol oynamıştı.

Kızını taciz eden baba tutuklandı mı, ne oldu? Kızını taciz eden baba kim? Kızını taciz eden baba tutuklandı mı, ne oldu? Kızını taciz... Haberi Görüntüle

HAPİS CEZALIRINA MARUZ KALMIŞTI 

Avrupa Milli Görüş Teşkilatı'nın Genel Sekreterliği görevinde bulunan Damar, Milli Görüş mücadelesi çerçevesinde hapis cezalarına da maruz kalmıştı. Toplam dört yıl hapis hayatı yaşayan Hasan Damar, bir süredir tedavi görüyordu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading