Yandex Metrica

Sitede Ara

Meteoroloji'den İzmir için sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji'den İzmir için sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2'nci Bölge Müdürlüğü, İzmir'de yarın sabah saatlerinde başlayıp gece yarısına kadar devam edecek kuvvetli ve şiddetli sağanak beklendiğini duyurarak, sel ve su baskınlarına karşı uyarıda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 18:07

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2'nci Bölge Müdürlüğü tarafından, İzmir için yarın saat 11.00 ile 03.00 saatleri arasında çok kuvvetli ve şiddetli yağmur uyarısı yapılırken, sel ve su baskınlarına karşı tedbirli ve dikkatli olunması için uyarıda bulunuldu.

CHP'li belediyeden şaşırtmayan icraat: İşçileri 1 Mayıs haftasında SMS ile işten attılar! CHP'li belediyeden şaşırtmayan icraat: İşçileri 1 Mayıs haftasında SMS ile... Haberi Görüntüle

"SAĞANAK YAĞIŞ, İZMİR İL GENELİNDE ETKİLİ OLACAK"

Meteoroloji'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan duyuruda, şu ifadeler kullanıldı:

“İzmir'in kıyı kesimlerinde başlayacak gök gürültülü sağanak yağışların, yarın öğle saatlerinde etkisini artırarak İzmir il genelinde kuvvetli, güney ve batı ilçeleri Çeşme, Urla, Seferihisar, Menderes, Selçuk, Güzelbahçe, Narlıdere, Karabağlar, Gaziemir, Balçova ve Konak'ta çok kuvvetli ve şiddetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading