Yandex Metrica

Meteorolojiden 25 il için flaş hava durumu uyarısı! Haftasonu dışarı çıkacaksanız dikkat

Meteorolojiden 25 il için flaş hava durumu uyarısı! Haftasonu dışarı çıkacaksanız dikkat

Meteorolojinin bildirdiği son hava durumu raporuna göre, Karadeniz'in doğusu, Trakya ve Ege'nin iç bölgelerinde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. İstanbul'da ise kuvvetli rüzgarın etkili olması bekleniyor.

Gündem

23.01.2024, 19:40

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 5 günlük hava durumu raporu açıklandı. Rapora göre 13 Ağustos Cumartesi günü birçok ilde sağanak yağış bekleniyor. Bu iller arasında Edirne, Balıkesir, Kırklareli, Tekirdağ, Bilecik, Kütahya, Eskişehir, Uşak, Bolu, Karabük, Afyon, Sakarya, Kastamonu, Samsun, Amasya, Tokat, Giresun, Trabzon, Gümüşhane, Ordu, Rize Artvin, Ardahan, Osmaniye ve Hatay yer alıyor. 

İstanbul için ise 15 Ağustos tarihi verildi. Bu tarihte sağanak yağışlar görülecek.

SAĞANAK YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Trakya kesimi, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Balıkesir, Bilecik, Osmaniye, Eskişehir, Tokat, Artvin ve Ardahan çevreleri, Antalya'nın ve Adana'nın iç, Kahramanmaraş'ın batı, Hatay'ın kıyı kesimleri ile Çanakkale'nin kuzey ve doğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading