Yandex Metrica

Sitede Ara

Meteoroloji'den 13 il için uyarı: Kuvvetli yağış, kar ve fırtınaya dikkat! 22 Mart bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji'den 13 il için uyarı: Kuvvetli yağış, kar ve fırtınaya dikkat! 22 Mart bugün hava nasıl olacak?

  Meteoroloji tarafından bugün 13 il için sarı ve turuncu kodlu şiddetli yağış, kar ve fırtına uyarısı yapıldı. Balkanlardan gelen soğuk hava, Karadeniz ve Anadolu'da birçok noktada kar yağışına neden olurken mevsim normallerinin altında seyreden sıcaklıklar hafta sonundan itibaren batıdan başlayarak artacağı bildirildi. Peki 22 Mart bugün hava nasıl olacak?

Gündem

23.03.2024, 05:31

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün raporlarına göre, bugün 13 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. Balkanlardan gelen soğuk havanın etkisiyle Karadeniz ve Anadolu'nun birçok noktasında kuvvetli karş yağışının görünmesi beklenirken bazı illerde eğitime 1 gün ara verildi.

Meteorolojinin 7 günlük hava tahmin raporuna göre mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklıklarınının hafta sonundan itibaren batı kesimlerden başlayarak ülke genelined artacağı ve iç kesimlerde mevsim normalleri civarında, batı kesimlerde yer yer mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin Atatürk ve Erdoğan'la ilgili sözlerine müfettiş görevlendirildi! Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin Atatürk ve Erdoğan'la ilgili... Haberi Görüntüle

HAVA SICAKLIĞI

Sıcaklıkların batı kesimler ile Doğu Karadeniz'de 4 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Ada çayı faydalı mı? Ada çayının faydaları, zararları ne? Ada çayı faydalı mı? Ada çayının faydaları, zararları ne? Haberi Görüntüle

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; Rize, Erzurum, Ağrı çevreleri, Diyarbakır'ın doğusu, Mardin, Bitlis, Bingöl, Batman, Siirt, Şırnak çevreleri, Elazığ’ın doğu, Muş’un güney ve batı ilçelerinde kuvvetli, Hakkari çevreleri, Şırnak'ın doğusu ile Van'ın güneyinde çok kuvvetli olacağı beklendiğinden meydana gelebilecek sel, su baskını, kuvvetli rüzgar, kar yağışı beklenen yerlerde tipi ile ulaşımda aksamalar ve çığ riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Hakan Fidan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü Hakan Fidan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü Haberi Görüntüle

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI

Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Adli tatil ne zaman, hangi tarihte başlayacak 2024? Adli tatil başlangıç tarihi nedir? Adli tatil ne zaman, hangi tarihte başlayacak 2024? Adli tatil... Haberi Görüntüle

13 İL İÇİN SARI VE TURUNCU KOD!

 Adıyaman, Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Mardin, Muş, Siirt, Tunceli ve Batman için sarı kodlu kuvvetli yağış ve kar uyarısı yapılırken, Bitlis, Hakkari, Van ve Şırnak için turuncu kodlu kar ve çığ uyarısı yapıldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Loading