Yandex Metrica

Mehmet Ali Erbil'den sağlık sistemine övgü dolu sözler: "Sağlık alanında rönesans yaşandı"

Mehmet Ali Erbil'den sağlık sistemine övgü dolu sözler: "Sağlık alanında rönesans yaşandı"

Mehmet Ali Erbil sağlık sistemi için kullandığı övgü dolu sözler sonrasında belli kesimler tarafından linç edilmişti. Erbil kendisini linç edenler için "İstedikleri kadar linç etsinler, hizmete bakarım ben. Türkiye, AK Parti yönetimindeki son 20 yılda rönesans yaşadı." sözlerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 19:45

Mehmet Ali Erbil, Sabah Gazetesi'ne yaptığı röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erbil, daha önce sağlık sistemi için kullandığı övgü dolu sözler için belli kesimler tarafınca sosyal medyadan linç edilmişti. Erbil, "Hizmeti övüyorum ben. Türkiye AK Parti döneminde sağlık alanında rönesans yaşadı. Şehir hastanelerimiz çok güzel. Eskiden hastaneler hastaları kapıya koyardı, şimdi mağdur olmuyor kimse. Sağlık Bakanımız çok başarılı. Yıllarca devletime vergi ödedim, sağlığım bozulduğunda da devletim bana sahip çıkıyor. Avrupa'nın çok ilerisindeyiz." dedi.

Oğlunun telefonundan 'hastayım' mesajı attı! Boşanma aşamasındaki eşini canice katletti! Oğlunun telefonundan 'hastayım' mesajı attı! Boşanma aşamasındaki eşini canice katletti! Haberi Görüntüle

MEHMET ALİ ERBİL RÖPORTAJINDAN ÖNE ÇIKANLAR

Siz son röportajımızda sağlık sistemine yönelik sözlerinizden dolayı linç edilmiştiniz. Neler hissettiniz linç edildiğinizde?

İstedikleri kadar linç etsinler. Hizmeti övüyorum ben. Türkiye AK Parti döneminde sağlık alanında rönesans yaşadı. Şehir hastanelerimiz çok güzel. Eskiden hastaneler hastaları kapıya koyardı, şimdi mağdur olmuyor kimse. Sağlık Bakanımız çok başarılı. Yıllarca devletime vergi ödedim, sağlığım bozulduğunda da devletim bana sahip çıkıyor. Avrupa'nın çok ilerisindeyiz. Sadece sağlık alanında da değil, ulaşım alanında da önemli hizmetler yapıldı. AK Parti yaptı diye bu yapılanları söylemeyecek miyim? Kim hizmet ederse bunu söylerim. Eskiden 8 saatte gittiğim İzmir'e şimdi 3.5 saatte gidiyorum. Bu yolları kimse yadsıyamaz. 20 yıldır gelinen nokta ortada. Ülkemizin boynu uluslararası alanda da artık eğilmiyor. Yunanistan başını kaldırmaya kalktı, Milli Savunma Bakanımız F-16 ile onlara güzel cevap verdi.

Amerikan Üniversitelerindeki Filistin olayı ne, neler oluyor? Amerikan Üniversitelerindeki Filistin olayı ne, neler oluyor? Haberi Görüntüle

"EŞCİNSELLİK BENİM İÇİN SAPKINLIKTIR."

Bazı sanatçılarımız son günlerde LGBT'yi destekleyen açıklamalarda bulunuyor...
Eşcinsellik benim için sapkınlıktır. Benim de 16 yaşında oğlum var. Böyle sapkınlardan gençlerimizi korumalıyız. Eşcinsellerin yaşamlarına saygı duyuyorum ama bunun bayraktarlığı yapılmamalı. Sanki güzel bir şeymiş gibi göstermek yanlış. Bizim adetlerimizde böyle bir şey yok. Sanatçılarımız daha özenli olmalı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading