Yandex Metrica

Manavgat yangınına soruşturma

Manavgat yangınına soruşturma

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı, dört ayrı noktada çıkan orman yangınları ile ilgili soruşturma başlattı.

Gündem

23.01.2024, 21:57

Antalya Manavgat ilçesinde meydana gelen yangınlar saat 12.05 esnasında Yeniköy, Sarılar, Baraj bölgesi ve Gebece bölgesinde eş zamanlı çıktı.

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı, orman yangınları ile ilgili soruşturma başlattı. 

Zeynep Bastık konseri bedava mı, Üsküdar'da mı olacak? Zeynep Bastık konseri saat kaçta başlayacak, bilet alınacak mı? Zeynep Bastık konseri bedava mı, Üsküdar'da mı olacak? Zeynep Bastık... Haberi Görüntüle

ARAZÖZ DEVRİLDİ

Öğle saatlerinde başlayan yangın söndürme çalışmalarına katılan 1 arazöz devrildi. Arazöz şoförünün durumunun ağır olduğu bilgisi paylaşıldı.

Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için heykel diktiler Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için... Haberi Görüntüle

İLÇE MERKEZİNDEKİ YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Side kavşağı yakınlarında ormanlık alanda yükselen alevler rüzgarın da etkisiyle hızla büyüdü.

Bölgenin yerleşim yerlerine yakın olması riskin artmasına neden oldu. Alevler karayolu refüjündeki palmiye alanlarına da sıçradı. Bölgede iki petrol istasyonunun olması büyük panik yarattı. 2 mahallenin boşaltılmasına sebep olan yangın kontrol altına alındı. 

Aynı zamanda Isparta, Burdur, Konya, Karaman ve Mersin illerinden de Antalya Valiliği ile eşgüdüm halinde 10 arazöz ve 3 itfaiye aracı bölgeye sevk edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading