Yandex Metrica

Sitede Ara

Kılıçlar çekildi! CHP'de kaos kurultayı için geri sayıma geçildi

Kılıçlar çekildi! CHP'de kaos kurultayı için geri sayıma geçildi

Kemal Kılıçdaroğlu en iddialı seçiminde hayal kırıklığı yaşatırken CHP’liler ikinci turdan ümidini kesti. Teşkilat ilk turdaki 4,5’luk farkın kapanacağına inanmıyor. Partide kurultay hesapları yapılmaya başlandı. Ekrem İmamoğlu'nun yoğun çalışma içine girdiği iddia edilirken CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ise bu süreçte en büyük rakibi olarak değerlendiriliyor.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Seçimin ilk turunda hayal kırıklığı yaşayan ve Meclis'te sandalye kaybeden CHP'de iç kavga büyüyor. Seçim sonrası Parti kurultaya gidecek. Birden fazla grup Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşısına aday çıkarma peşinde.

Çok sayıda adayın başkanlık için yarışacağı kurultay, sert hesaplaşmaların ve eleştirilerin de merkezi olacak.

Kurultayın Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından 45 gün içinde yapılması planlanıyor. Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı yarışını kaybetmesi halinde istifa seslerinin yükselmesi bekleniyor.

Çanakkale Gelibolu'da petrol mü bulundu 2024? Çanakkale'de kaç metreküp petrol bulundu? Çanakkale Gelibolu'da petrol mü bulundu 2024? Çanakkale'de kaç metreküp petrol... Haberi Görüntüle

DİRENMESİ ZOR

CHP kulislerinde dolaşan bilgiye göre; seçimin kaybedilmesi halinde sert eleştirilere maruz kalacak olan Kılıçdaroğlu'nun buna direnemeyerek genel başkanlık görevinden ayrılmasına kesin gözüyle bakıyor.

Hasan Kılıç Efendi öldü mü? Hasan Efendi neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç Efendi öldü mü? Hasan Efendi neden öldü, kaç... Haberi Görüntüle

EN AZ 5-6 ADAYIN ÇIKMASI BEKLENİYOR

1 sene ertelenen olağan kurultayda en az 5-6 adayın çıkması bekleniyor. Kulislerde favori olarak gösterilen Ekrem İmamoğlu'nun seçim mitingleri boyunca da bunun altyapısını hazırlamak için yoğun çalıştığı belirtiliyor. Oğuz Kaan Salıcı'nın da adaylığına yüksek şans tanınıyor. 10 Aralık Hareketi'nden Salıcı'ya en büyük desteği veren ismin CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun olduğu öğrenildi.

AK Partili Kabaktepe'den Özgür Özel'e 'belediyelerin borç meselesi için dertlenme' çağrısı! AK Partili Kabaktepe'den Özgür Özel'e 'belediyelerin borç meselesi için dertlenme'... Haberi Görüntüle

MUSTAFA SARIGÜL'ÜN DE ADI GEÇİYOR

Mustafa Sarıgül'ün de adı adaylık için geçiyor. Mustafa Sarıgül'ün kendi partisindeki başkanlığı devredip CHP'ye tekrar dönmeye sıcak baktığı belirtildi. İddialar arasında Gürsel Tekin'in adı da sıklıkla dillendiriliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading