Yandex Metrica

Çanakkale Gelibolu'da petrol mü bulundu 2024? Çanakkale'de kaç metreküp petrol bulundu?

Çanakkale Gelibolu'da petrol mü bulundu 2024? Çanakkale'de kaç metreküp petrol bulundu?

Türkiye, Gabar'da petrol ve Karadeniz'de doğalgaz sondaj çalışmalarını sürdürürken, Çanakkale'den de bir müjdeli haber geldi. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), başlattığı çalışmalar kapsamında bölgede 2500 metre derinliğe kadar inmeyi planlıyor. Peki, Çanakkale Gelibolu'da petrol mü bulundu 2024? Çanakkale'de kaç metreküp petrol bulundu?

Gündem

18.05.2024, 13:43

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önederliğinde Türkiye enerjide bağımsız olmak için ciddi adımlar atıyor. Petrol ve doğalgaz arayışını sürdüren Türkiye, Karadeniz'den gelen doğalgaz müjdesine, Gabar ve Kato bölgelerinden çıkan petrol de eklendi. Peki, Çanakkale Gelibolu'da petrol mü bulundu 2024? Çanakkale'de kaç metreküp petrol bulundu?

Bakmadıkları yer kalmadı! 10 yıl boyunca kayıp olan adamın cesedi kendi evinde bulundu! Bakmadıkları yer kalmadı! 10 yıl boyunca kayıp olan adamın cesedi... Haberi Görüntüle

ÇANAKKALE GELİBOLU'DA PETROL MÜ BULUNDU 2024?

Türkiye'nin geleceğini sağlam bir temele oturtmaya çalışan hükümet, enerji seferberliğini başlattı. Yurt içinde ve dışında atılan büyük adımlar, Türkiye'nin 2030 hedefini güçlendirdi. Son olarak Gabar'dan günlük petrol üretim rekoru yüzleri güldürürken, Çanakkale'den gelen doğalgaz müjdesi mutluluğu ikiye katladı.

Son dakika... Resmi Gazete'de yayımlandı! Metin Kıratlı, AYM üyeliğine atandı Son dakika... Resmi Gazete'de yayımlandı! Metin Kıratlı, AYM üyeliğine atandı Haberi Görüntüle

ÇANAKKALE'DE KAÇ METREKÜP PETROL BULUNDU?

Türkiye Petrolleri A.O. (TPAO), doğalgaz arama çalışmaları kapsamında Adilhan-1 adlı sondaj kuyusunun açılması için neredeyse kesin karar verdi. Denizden gaz çıkacağı beklentisi ise her geçen gün güçleniyor.

Söz konusu proje, Çanakkale İli AR/TPO/K/G17-c1,c4 nolu ruhsat alanında gerçekleştirilecek ve Gelibolu ilçesi Adilhan Köyü sınırları içinde yer alacak.

 

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading