Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu'nun destekçileri harekete geçti! İmamoğlu'na karşı afişler asıldı: Sırtından hançerleyenlere oy yok!

Kılıçdaroğlu'nun destekçileri harekete geçti! İmamoğlu'na karşı afişler asıldı: Sırtından hançerleyenlere oy yok!

Seçim arefesinde olduğumuz bugünlerde CHP'liler İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na karşı ayaklandı.  Kemal Kılıçdaroğlu gönülleri tarafından İstanbul'un birçok ilçesinde "Seni sırtından bıçaklayanlara oy moy yok" yazılı Kemal Kılıçdaroğlu afişleri asıldı.

Gündem

28.03.2024, 04:00

CHP'deki kurultay sonrasında Özgür Özel'in yeni genel başkan olmasıyla birlikte eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu'na yönelik tepkilerine sürdürmeye devam ediyor. Seçime 4 gün kala İstanbul'a asılan pankartlar durumu CHP'deki iç karışıklığı bir kez daha gün yüzüne çıkardı. 

19 Nisan Adana Tuğba Yurt konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Adana Tuğba Yurt konseri nerede? 19 Nisan Adana Tuğba Yurt konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

"ALEVİLER HALA PARTİ YÖNETİMİNE TEPKİLİ"

Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen Tolgahan Erdoğan sosyal medya hesabından söz konusu afişlerin görüntülerini paylaşarak "Seni sırtından hançerleyenlere OY YOK' Kılıçdaroğlu Gönüllüleri yazan pankartlar, Kurultay sonrasında Alevilerin halen Parti Yönetimine ve Hançercilere açıkça tepkili olduğunu gösteriyor." dedi.

Frank Tyson kimdir? ABD yeni George Floyd olayı! Frank Tyson ne yapmıştı, suçu neydi? Frank Tyson kimdir? ABD yeni George Floyd olayı! Frank Tyson... Haberi Görüntüle

ALEVİ SEÇMENLERDEN İMAMOĞLU'NA OY YOK 

CHP, özellikle İstanbul için Ekrem İmamoğlu'na desteğin artması adına çalışmalar yürütse de parti cephesinde fikir ayrılığı kendini gösteriyor. Başta eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen Alevi seçmenler, İmamoğlu'na oy vermeyeceklerini belirtiyor.

Antalya'daki teleferik faciasıyla ilgili tutuklanan CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Karagöz hakkında karar verildi Antalya'daki teleferik faciasıyla ilgili tutuklanan CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut... Haberi Görüntüle

"SENİ SIRTINDAN HANÇERLEYENLERE OY YOK"

Seçime sayılı günler kala megakentin birçok ilçesine asılan pankartlar da bu durumu özetledi. Pankartlarda ise şu ifadeler yer aldı:

"Seni sırtından hançerleyenlere OY YOK' Kılıçdaroğlu Gönüllüleri"

Aylardır aranıyordu: Ekonomist Korhan Berzeg'le ilgili yeni gelişme Aylardır aranıyordu: Ekonomist Korhan Berzeg'le ilgili yeni gelişme Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU DEĞİŞİMİN FİTİLİNİ ATEŞLEDİ 

Bilindiği üzere genel seçim sonrası CHP'nin eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu devirmek için değişim fitilini ateşleyen ilk isim Ekrem İmamoğlu oldu. Baba-oğul mesajı verseler de arka plandaki anlaşmazlıklar sürekli manşetlerde haber oldu. Öyle ki İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na karşı kurultayda Özel'e destek verdi. Bunun üzerine kurultay sonrasında Alevi seçmenler, parti yönetimine ve özellikle İmamoğlu destekçilerine tepkilerini sürdürmeye başladı. Bu tepkiler, yerel seçim öncesi bir daha gündeme geldi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading