Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu arasındaki adaylık savaşı sosyal medyaya taşındı! 'Trol grupları' ifşa oldu

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu arasındaki adaylık savaşı sosyal medyaya taşındı! 'Trol grupları' ifşa oldu

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki adaylık savaşı sosyal medyaya taşındı. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu trollerinin sosyal medyada yayınlanan bir ankete bot bastıkları ortaya çıkarken her iki tarafın trol grupları ifşa edilmiş oldu.

Gündem

20.03.2024, 14:34

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki adaylık savaşı sosyal medyaya taşındı. 

İbrahim Tatlıses'in torunu Mert Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses torununu neden mahkemeye verdi? İbrahim Tatlıses'in torunu Mert Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses torununu neden... Haberi Görüntüle

CHP İÇİNDEKİ BOT SAVAŞI İFŞA OLDU

Kılıçdaroğlu'nun sosyal medyadaki trolleri ile Ekrem İmamoğlu'nun trollerinin sosyal medyada paylaşılan bir ankete botlarla müdahale ettiği belirlendi. CHP içindeki 'bot savaşı' ifşa oldu.

Sosyal medyada Anketler ve Raporlar isimli Twitter hesabı tarafından Altılı Masa'nın ortak adayı yla ilgili paylaşılan bir ankette manipülasyon yapan 'CHP'li troller suçüstü yakalandı.

DEM Partili Tunceli Belediyesi'nden skandal adım! 'Dersim' olarak değiştirildi DEM Partili Tunceli Belediyesi'nden skandal adım! 'Dersim' olarak değiştirildi Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NUN ANİ YÜKSELİŞİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

Seçeneklerde Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun bulunduğu ankette CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun aniden yükselişe geçmesi dikkatlerden kaçmadı. 

Kılıçdaroğlu'nun ankette aniden yüzde 50'den fazla oy alması nedeniyle Twitter hesabı anketi sildi. Kılıçdaroğlu'nun trollerinin sorusu üzerine  Twitter hesabı anketin neden silindiğini açıklık getirdi.

Düzensiz göçmenlere geçit yok! 1177 kişi yakalandı Düzensiz göçmenlere geçit yok! 1177 kişi yakalandı Haberi Görüntüle

TWİTTER ADRESİ ANKETİ NEDEN SİLDİ?

Anket ve Raporlar hesabı, Kılıçdaroğlu destekçisi bir trolle yaptığı görüşmeyi şu sözlerle paylaştı:

Anket bot oy basılması sonrası aniden Kılıçdaroğlu'nun yüzde 50+ olması sebebiyle silinmiştir. Bu da Kılıçdaroğlu'nun sağlam bir destekçisiyle olan konuşmamız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Cemevleriyle ilgili yeni karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Cemevleriyle ilgili yeni karar! Haberi Görüntüle

TROLLER İFŞA OLDU

Anketçi sosyal medya hesabı, Kılıçdaroğlu destekçisi trole "Başkan keşke bot atmasaydı sizden biri" mesajını attı. CHP'li trolden ise, "Salaklar, kim atmıştır bilmiyorum ama bizden biri değildir. Yani benim ekipten böyle bir şey gelmez." cevabını verdi. 

Balıkesir merkezli 2 ilde “MAHZEN-31” operasyonları! Bir suç örgütü daha çökertildi: 8 şüpheli yakalandı Balıkesir merkezli 2 ilde “MAHZEN-31” operasyonları! Bir suç örgütü daha... Haberi Görüntüle

EKREMCİLER BOT DEMEK İÇİN BÖYLE BİR ŞEY YAPMIŞ OLAMAZLAR MI?

Anketçi hesap, "Zaten iyi gidiyordu Kemal Bey. Ekrem'in falan üstündeydi" ifadesi üzerine CHP'li trolden "Ekremciler buna bot demek için böyle bir şey yapmış olamazlar mı?" cevabı geldi.

15 Nisan Adana Haluk Levent konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Portakal Çiçeği Karnavalı Haluk Levent Konseri ücretli mi, bedava mı? 15 Nisan Adana Haluk Levent konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

CHP TROLLERİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Tweet'in ardından 'CHP'nin trolleri' sosyal medyada gündem oldu. 

Anketi düzenleyen sosyal medya hesabı ise, bilerek veya bilmeyerek CHP'nin trollerini ifşa ettiği ve gündem olan tweet'i sildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading