Yandex Metrica

Düzensiz göçmenlere geçit yok! 1177 kişi yakalandı

Göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik, mobil göç noktası araçlarıyla gerçekleştirilen “KALKAN-19” denetimlerinde 1177 düzensiz göçmen yakalandı.

Gündem

12.04.2024, 15:10

Emniyetin Göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlediği operasyonalr etkin ve kararlı bir şekilde devam ediyor.

Göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik, mobil göç noktası araçlarıyla gerçekleştirilen “KALKAN-19” denetimlerinde 1177 düzensiz göçmen yakalandı.

İçişleri Bakanlı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada operasyonlara ilişkin detaylı bilgi verdi.

Bella Hadid mankenliği bıraktı mı, neden? Bella Hadid neden mankenliği niye bıraktı? Bella Hadid mankenliği bıraktı mı, neden? Bella Hadid neden mankenliği... Haberi Görüntüle

30 BÜYÜKŞEHİRDE DENETİM

Operasyonlarda 1177 düzensiz göçmenin yakalandığını bildiren Yerlikaya, şu bilgileri paylaştı:

"Ramazan Bayramı tatilinin ilk beş gününde (6-7-8-9-10 Nisan 2024) Valiliklerimiz ve Göç İdaresi Başkanlığımız koordinesinde, polisimiz, jandarmamız ve sahil güvenliğimiz tarafından, 103'ü İstanbul'da olmak üzere 162 mobil göç noktası araçlarıyla 30 büyükşehrimizin tamamında gerçekleştirilen denetimlerde; 22 bin 707 yabancının kimlik bilgilerine bakıldı. Bunlardan 1177’sinin düzensiz göçmen olduğu tespit edildi."

Doğukan Dudaroğlu kimdir? Doğukan Dudaroğlu ne iş yapıyor? Doğukan Dudaroğlu kimdir? Doğukan Dudaroğlu ne iş yapıyor? Haberi Görüntüle

''OPERASYONLAR ARALIKSIZ DEVAM EDECEK''

Yakalanan düzensiz göçmenlerin, İl Göç İdaresi müdürlüklerine teslim edildiğini ve sınır dışı işlemlerinin derhal başlatıldığını belirten Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığını önlemek için ülkemizin her bölgesinde kararlılıkla sürdürdüğümüz operasyonlarımız aralıksız devam edecek. Ülkemizi düzensiz göçün hedefi ve transit geçiş yolu haline getirmeye çalışan göçmen kaçakçılarına asla fırsat vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading