Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu, TSK'yı hedef alıp HDP'ye kucak açtı: Komuta kademesi haddini bilsin

Kılıçdaroğlu, TSK'yı hedef alıp HDP'ye kucak açtı: Komuta kademesi haddini bilsin

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, kendisini eleştirirken askerlere alkışlattığını iddia ederken TSK'yı hedef aldı.

Gündem

23.01.2024, 20:17

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, altılı masanın gizli ortağı ve terör örgütü PKK'nın siyasi kolu olan HDP'ye destek mesajları verirken, Türk Silahlı Kuvvetleri Komuta Kademesi'ni hedef aldı.

Bakan uyardı: Yurt genelinde sıcaklıklar artacak! Bazı illerde 30 derecenin üstüne çıkacak Bakan uyardı: Yurt genelinde sıcaklıklar artacak! Bazı illerde 30 derecenin... Haberi Görüntüle

''KOMUTA KADEMESİ HADDİNİ BİLSİN''

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, kendisini eleştirirken askerlere alkışlattığını iddia ederken skandal ifadeler kullandı. TSK'ya tehditler savuran Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı; "Askerlerin alkışlaması şahsen hiç umurumda değil; ama devlet açısından büyük bir çürümenin göstergesidir bu. Etrafınıza siyaset koridorlarında kariyer devşiren askerler koyarsınız elinizde bol yıldızlı, apoletli Orta Doğu üniformaları kalır. Unutmayın ki bol bol apoletli Orta Doğu askerleri savaşlardan kaçtılar. Onun için komuta kademesi haddini bilsin, siyaset askerin işi değildir. Herkes haddini bilecek, bulunduğu makamın ne olduğunu anlayacak.

MEB duyurdu! Görevde yükselme atama sonuçları açıklandı MEB duyurdu! Görevde yükselme atama sonuçları açıklandı Haberi Görüntüle

''ÇIKARSINLAR O KUTSAL ÜNİFORMAYI HİZALANSINLAR''

''Siyaset mi yapmak istiyorlar, çıkarsınlar o kutsal üniformayı hizalansınlar, Erdoğan'ın yanına.'' diyen Kılıçdaroğlu, ''Perinçek'e de takılsınlar, Erdoğan artık o dünyaların adamı. Açık söylüyorum; biz değiştik, biz halkın partisiyiz. Biz hangi yanlışları terk ettiysek artık saray tam odur. Statükocu, antireformcu, antiözgürlükçü Kenan Evren kafasına geldiler bunlar. Tamamı Kenan Evren'in hizasındalar." şeklinde konuştu.

Adil çözüm şart! Cumhurbaşkanı Erdoğan Papa'ya Gazze mektubu gönderdi: Hukuk çiğneniyor Adil çözüm şart! Cumhurbaşkanı Erdoğan Papa'ya Gazze mektubu gönderdi: Hukuk... Haberi Görüntüle

HDP'YE DESTEK 

Türk Silahlı Kuvvetleri Komuta Kademesi'ni hedef alan Kılıçdaroğlu, HDP'nin kapatılması için görülen davaya tepki gösterirken "Yeni bir yüzyıla güzelce gülümseyerek ve huzur içinde girmeliyiz. Önümüzdeki seçimler bu bağlamda önemli seçimler. Demokrasiye inanıyorsak düşünce özgürlüğüne de inanacağız. Siyasal partilerin kapatılması askeri dönemlere ait bir gelenektir. Artık demokrasilerde siyasal partiler kapatılmaz. Partileri kapatıp, hazine yardımını kesmek gibi demokrasi dışı uygulamaları asla kabul etmiyoruz, doğru bulmuyoruz.'' dedi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading