Yandex Metrica

Kendisini rahatsız eden adamı tekme tokat dövdü: Osmanlı tokadını yapıştırdım

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde 54 yaşındaki Nuran K. isimli kadın 2 ay önce eşini kaybetmiş, sonrasında ise telefonla arayan bir kişinin sürekli rahatsız ettiği kişiyi parkta oturuken gördü. Parkta yere yatırarak kendisini rahatsız eden adamı döven Nuran K.'nın videosu sosyal medya da çok konuşuldu.

Gündem

17.03.2024, 15:04

Olay geçtiğimiz gün Sakarya'nın Pamukova ilçesinde bulunan Üçgen Park'ta meydana geldi. Alınan bilgilere göre 2 ay önce kocasını kanser hastalığı nedeniyle kaybeden Nuran K. bir kişi tarafından sık sık aranarak rahatsız edilmeye başlandı.

Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı, kapalı mı 2024? Yurtiçi Kargo hafta sonu çalışıyor mu, kaça kadar? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı, kapalı mı 2024? Yurtiçi... Haberi Görüntüle

KENDİSİNİ RAHATSIZ EDEN ADAMA MEYDAN DAYAĞI

Evinin etrafında da bir kişinin dolaştığını fark eden Nuran K. parkta görrdüğü şahsı yakaladı ve yakasında ntutarak; "Benim kocam yeni öldü. Seni gebertirim, adam ol. Arama diyorum sana niye arıyorsun? Şerefsiz, yaşından başından utan. Ben acımı yaşıyorum, kocam yeni öldü. Arama. Bana gel para vereyim diyor sen kimsin" diyerek saldırdı.

AKOM'dan İstanbul için sağanak uyarısı! Sıcaklık 10 derece birden düşecek AKOM'dan İstanbul için sağanak uyarısı! Sıcaklık 10 derece birden düşecek Haberi Görüntüle

''OSMANLI TOKADINI YEDİ''

Olay sonrası yaşadıklarını bir bir anlatan Nuran K.;  "Güzel bir Osmanlı tokadını yedi, çevredeki vatandaşlar geldi elimden aldı. Daha sonrasında kalktı gitti. Eşim öleli daha iki ay oldu, onun acısını unutmadım uyardığım halde yine aynısını yaptı. Telefonda sürekli rahatsız ediyordu, ben kendisine eşimi yeni kaybettiğimi söyledim ve derdim çok dedim. İki tane torunum var onlara bakıyorum, yaptığın terbiyesizlik diyerek birkaç defa uyardım, dinlemedi."  dedi.

Trabzon tramvayı zaman bitecek? Trabzon'da tramvay durakları nerede? Tramvay nereden geçecek? Trabzon tramvayı zaman bitecek? Trabzon'da tramvay durakları nerede? Tramvay nereden... Haberi Görüntüle

''BANA BİR ŞEY YAPAMAZSIN DEDİ''

Rahatsız eden şahısı tanımadığını belirten Nuran K.;“Aramaya devam etti ‘para vereyim, yardımcı olayım’ dedi ve ben de ‘senin paranı istemiyorum, beni rahatsız etme' dedim. Kendisine ‘tuttuğum yerde seni döverim’ diye de söyledim 'bana bir şey yapamazsın' dedi. Parka geldiğinde yanına gittim, telefonda söylediklerini şimdi de söyle deyince hiçbir şey diyemedi. Osmanlı tokadını yapıştırdım ona. Sonra tuttum yere attım, yerde de biraz hırpaladım daha sonrasında çevredeki erkekler geldi elimden aldılar onu. Giderken arkasından bir tekme daha attım. Tanıdığım bir şahıs değil. Sokak hayvanları derneği var oraya yardımcı oluyoruz, oradan numaramız her yere gidebiliyor bizim” dedi.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Loading