Yandex Metrica

AKOM'dan İstanbul için sağanak uyarısı! Sıcaklık 10 derece birden düşecek

AKOM'dan İstanbul için sağanak uyarısı! Sıcaklık 10 derece birden düşecek

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre ülkenin batısı ve Ege’nin kıyı kesimlerinde yerel ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, kentte yerel ve gök gürültülü sağanak geçişlerinin etkili olmasının beklendiğini duyurdu. Açıklamada, 25-28 derece aralığında seyreden sıcaklıkların, perşembe gününden itibaren 16-18 derece aralığına, bahar değerlerine gerileyeceğinin öngörüldüğü bildirildi.

Gündem

18.04.2024, 11:08

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 1 haftalık hava durumu raporu yayımladı.

Genellikle mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının kuzey, iç ve batı kesimlerde azalacağı, hafta sonunda iç ve batı kesimlerde mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor.

Yapılan son tahminlerine göre yurdun batısı ve Ege’nin kıyı kesimlerinde yerel ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

İYİ Parti'de GİK ve MDK üyeleri belirlendi: Dikkat çekici isimler İYİ Parti'de GİK ve MDK üyeleri belirlendi: Dikkat çekici isimler Haberi Görüntüle

AKOM'DAN İSTANBUL'A UYARI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, mega kentte yerel ve gök gürültülü sağanak geçişlerinin etkili olmasının beklendiğini duyurdu.

AKOM'dan yapılan açıklamada, İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinin Orta Akdeniz üzerinden gelmesi beklenen alçak basınç sisteminin etkisi altına gireceği ifade edildi.

Her yerde kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li  Köksal'a AK Parti'den tepki: Şikayet et! Her yerde kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li... Haberi Görüntüle

SICAKLIKLAR 10 DERECE BİRDEN DÜŞECEK

İl genelinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış geçişlerinin yaşanacağının tahmin edildiği kaydedilen açıklamada, 25-28 derece aralığında seyreden sıcaklıkların, perşembe gününden itibaren 16-18 derece aralığına, bahar değerlerine gerileyeceğinin öngörüldüğü bildirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading