Yandex Metrica

Kato Dağı ve Faraşin Yaylası nerede, hangi ilde? Şırnak'ta ne kadar petrol çıkıyor?

Kato Dağı ve Faraşin Yaylası nerede, hangi ilde? Şırnak'ta ne kadar petrol çıkıyor?

Kato Dağı ve Faraşin Yaylası nerede, hangi ilde? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şırnak'ta halka seslendi. Erdoğan yaptığı açıklamada bölgede yeni petrol arama çalışmaları için start verildiğini belirtti. Erdoğan "Kato Dağı ve Faraşin Yaylası da yeni petrol arama alanlarımız arasına girdi" dedi. Şırnakta çıkan günlük varil petrol sayısı da belli oldu. 

Gündem

17.04.2024, 15:42

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 14 Mart'ta Şırnak'ta düzenlenen mitinge katıldı. Erdoğan bölgeden çıkartılan petrol miktarını açıkladı. Erdoğan açıklamasında "Gabar’da 37 bin varili geçmiş durumdayız. Hedef 100 bin varil. Buralar uçacak, uçacak. Bu ay sonuna kadar günlük 40 bin varili geçmek, yıl sonunda da 100 bin varil üretime ulaşmayı hedefliyoruz." dedi. Erdoğan konuşmasının devamında ise "Kato Dağı ve Faraşin Yaylası da yeni petrol arama alanlarımız arasına girdi. Boş durmuyoruz, çalışıyoruz." diyerek yeni petrol arama alanlarını duyurdu.

Atış poligonunda doktor neden intihar etti? Doktor Bitcoin yüzünden mi intihar etti? Atış poligonunda doktor neden intihar etti? Doktor Bitcoin yüzünden mi... Haberi Görüntüle

KATO DAĞI VE FARAŞİN YAYLASI NEREDE?

Kato Dağı ve Faraşin Yaylası Şırnak ili sınırlarında yer alan bölgedir. Daha önce PKK'lı teröristlerin yuvalandığı bölgeler son yılllarda TSK'nın yaptığı başarılı operasyonlarla temizlendi. 

Cihat Yaycı, İran-İsrail tiyatrosunu anlattı: PKK/YPG ile buluşup Türkiye'ye sınır komşusu olacaklar Cihat Yaycı, İran-İsrail tiyatrosunu anlattı: PKK/YPG ile buluşup Türkiye'ye sınır... Haberi Görüntüle

ŞIRNAK'TA GÜNDE KAÇ VARİL PETROL ÇIKIYOR?

Şırnak Gabar’da petrol kuyuları durmadan çalışıyor. Bölge ekonomisine büyük katkı sağlayan bu kuyulardan şimdilik günde 37 bin varilden falza petrol çıkartılıyor. Hedef ise 100 bin varil.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading