Yandex Metrica

Kadir İnanır yoğun bakımda mı? Kadir İnanır hastaneden çıktı mı?

Kadir İnanır yoğun bakımda mı? Kadir İnanır hastaneden çıktı mı?

Kadir İnanır yoğun bakımda mı? Kadir İnanır hastaneden çıktı mı? Sinema dünyasının efsane isimlerinden Kadir İnanır geçtiğimiz gün aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. İnme geçirdiği anlaşılan oyuncu amelşyata alınmıştı. Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Kadir İnanır'ın entübe edildiği ve yoğun bakımda olduğu belirtildi. Gelen son açıklamada ise Kadir İnanır'ın hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. 

Gündem

08.04.2024, 21:59

Ünlü sanatçı Kadir İnanır sevenlerini korkuttu. Usta oyuncu inme geçirdi ve hastanede tedavi altına alındı. Acil olarak ameliyat edilen Kadir İnanır'ın sağlık durumuna dair açıklamalar peş peşe geldi. 

Irak ve Suriye'nin kuzeyine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Irak ve Suriye'nin kuzeyine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Haberi Görüntüle

KADİR İNANIR YOĞUN BAKIMDA MI?

Kadir İnanır, Beykoz'daki evinde rahatsızlandı. İnme geçiren Kadir İnanır bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği belirtildi. Hastanede beyin tomografisi ve MR çekilen sanatçı, acil ameliyata alındı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca konuya dair açıklama yaptı. Açıklamada "Tıkalı olan serebral arter damarının başarılı bir operasyonla açılmasının ardından yoğun bakıma alınmış; entübe edilmiş ve uyutulmuş olarak takibine karar verilmiştir" dedi. Kadir İnanır'ın yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Kadir İnanır'ın yeğeni Levent İnanır ise doktorların zamanında müdahale ettiğini ve hayati tehlikenin olmadığını söyledi.

Gıda ambalajlarının üzerine fiyat mı basılacak? Gıda ambalajlarının üzerine fiyat mı basılacak? Haberi Görüntüle

KADİR İNANIR HASTANEDEN ÇIKTI MI?

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam yaptığı açıklamada “Sabah saatlerinde sevgili sanatçımız Kadir İnanır ambulansla hastanemize geldi. İlk geldiği andan itibaren acil ekibimizi toparladık. Nöroloji doktorumuz, anestezi doktoru, girişimsel radyoloji ve beyin cerrahisinden oluşan ekibimiz hızlıca toparlandı. İlk değerlendirmede, geldiğinde sağ tarafında felç vardı, şuuru kapalıydı. Değerlendirmeler sonunda tetkikler yapıldı. Beyin tomografisi çekildi, beyni besleyen ana damarda tıkanıklık tespit edildi” dedi.

İnanır'ın arkadaşlarından Sait Yılmaz ise "Yeni bir şey oluşup, oluşmayacağına bakacaklar. Şu anda durumu iyi. Sevenlerine de müjdeyi verebiliriz, şu anda hayati tehlikesi yok." dedi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading