Yandex Metrica

İzmir'de ikinci Çav Bella skandalı! Cami hoparlöründen bu defa 'Bülent Ersoy' dinlettiler

İzmir'de ikinci Çav Bella skandalı! Cami hoparlöründen bu defa 'Bülent Ersoy' dinlettiler

İzmir'de cami hoparlöründen 'Çav Bella' çalınması skandalının ardından şimdi de 'Bülent Ersoy' skandalı patlak verdi. Gece saatlerinde, camilerin merkezi ezan sistemlerine girilerek kısa süreli müzik yayını yapıldı. O anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Gündem

13.03.2024, 11:29

İzmir'de daha önce cami hoparlörinden 'Çav Bella' çalınması üzerine soruşturma başlatılmıştı.

21 Mayıs günü ise İzmir'in Bayraklı ve Bornova ilçelerinde Selda Bağcan şarkıları çalınmıştı.

Meclis'te yeni Anayasa mesaisi başlıyor! TBMM Başkanı Kurtulmuş, CHP lideri Özel'i ziyaret etti! Meclis'te yeni Anayasa mesaisi başlıyor! TBMM Başkanı Kurtulmuş, CHP lideri... Haberi Görüntüle

MERKEZİ EZAN SİSTEMİ UYGULAMASINA GEÇİCİ OLARAK SON VERİLMİŞTİ 

Bunun üzerine İzmir İl Müftülüğü, yapılan bu saldırılara tedbir amaçlı olmak üzere İzmir’de merkezi ezan sistemi uygulamasına geçici bir süreyle son vermişti.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın merkezi ezan sistemden vazgeçilmesi tavsiyesine rağmen bazı il ve ilçelerde bu sistem sürüyor.

Bahar bu hafta yok mu, neden? Bahar dizisi final mi yapacak? Bahar bu hafta yok mu, neden? Bahar dizisi final mi... Haberi Görüntüle

CAMİ HOPARLÖRÜNDEN MÜZİK YAYINI

Son olarak İzmir'in Torbalı ilçesinde bulunan Yunus Emre ve Ayrancılar Merkez camilerinin hoparlöründen müzik yayını yapıldığına ait olduğu iddia edilen görüntüler yayıldı.

FETÖ'yle mücadele devam ediyor: Kıskaç-14 operasyonlarında 36 kişi yakalandı FETÖ'yle mücadele devam ediyor: Kıskaç-14 operasyonlarında 36 kişi yakalandı Haberi Görüntüle

BÜLENT ERSOY DİNLETTİLER

Bülent Ersoy’un “Yüzünü göremem” adlı şarkısının hoparlörden dinletilmesi üzerine, görevliler hemen müdahale ederek ses sistemlerini kapattı.

23 Nisan Antalya Türk Yıldızları gösterisi saat kaçta başlayacak? Türk Yıldızları jet gösterisi nereden izlenir? 23 Nisan Antalya Türk Yıldızları gösterisi saat kaçta başlayacak? Türk... Haberi Görüntüle

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaşanan olay ile ilgili İzmir İl Müftülüğü, dün gece saat 22.00 sıralarında Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi'nde bulunan Yunus Emre Camii ve Ayrancılar Merkez Camii’nin ses sistemine girilerek müzik yayını yapıldığını, bunun üzerine görevlilerin duruma müdahale ederek ses sistemini kapattıklarını açıkladı.

Bu arada, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading