Yandex Metrica

Sitede Ara

İzmir'de filmleri aratmayan rehine krizi: Eşini ve çocuklarını alıkoydu!

İzmir'de filmleri aratmayan rehine krizi: Eşini ve çocuklarını alıkoydu!

İzmir’in Konak ilçesinde filmlere konu olacak rehine krizi yaşandı. Hakkında kesinleşmiş 14 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü Yılmaz Dai, eşi ile 2 çocuğunu evinde alıkoyarak polise direndi. Polis, elinde bıçakla direnen adamı bir anlık dalgınlığından faydalanarak yakaladı.    

Gündem

03.05.2024, 21:30

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Konak ilçesine bağlı Atilla Mahallesi’ndeki 467 Sokak’ta bir apartmanda yaşandı. İzmir’de hakkında kesinleşmiş hüküm bulunan firari adam, eşi ile çocuklarını polisin tüm çabasına rağmen rehin aldı. 

Irak ve Suriye'nin kuzeyine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Irak ve Suriye'nin kuzeyine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Haberi Görüntüle

EŞİNİ VE İKİ ÇOCUĞUNU REHİN ALDI 

Kesinleşmiş 14 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü Yılmaz Dai, eşini ve 2 çocuğunu evinde rehin aldı. İhbarla bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Ekrem İmamoğlu: Hamas'ı terör örgütü olarak görüyoruz! Ekrem İmamoğlu: Hamas'ı terör örgütü olarak görüyoruz! Haberi Görüntüle

POLİSİN GELDİĞİNİ GÖRÜNCE APARTMAN BOŞLUĞUNA KAÇTI 

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve özel harekat polislerinin geldiğini fark eden Dai, apartman boşluğuna çıktı.

Hamas'ı terör örgütü olarak görüyoruz demişti: İmamoğlu'nun CNN röportajı İsrail basınında! Hamas'ı terör örgütü olarak görüyoruz demişti: İmamoğlu'nun CNN röportajı İsrail... Haberi Görüntüle

POLİS BİR ANLIK DALGINLIĞINDAN FAYDALANDI 

Bu sırada Dai’nin eşi ile 2 çocuğu kontrollü şekilde evden tahliye edildi.Polis, teslim olmamak için elinde bıçakla 3 saat direnen Dai’nin dalgınlığından yararlanıp, müdahale etti.Gözaltına alınan Dai, işlemleri sonrası cezaevine gönderildi.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

1

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading