Yandex Metrica

İttifakta sürpriz görüşme! Kılıçdaroğlu ile Akşener Ankara'da buluşacak

İttifakta sürpriz görüşme! Kılıçdaroğlu ile Akşener Ankara'da buluşacak

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis kararı sonrası yaşanan Saraçhane sürecinde aralarında kriz yaşandığı iddiaları gündemi meşgul eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün Ankara'da sürpriz bir gelişmede bir araya gelecek.

Gündem

23.01.2024, 20:13

Altılı masada 'Saraçhane' krizi gündemi meşgul etmeye devam ederken ittifak ortağı her bir parti birbiriyle dengeli olmayan görüşlerini kamuoyuna anlatıyor. 

19 Mayıs 2024 otobüler ücretsiz mi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray ücretsiz mi? 19 Mayıs 2024 otobüler ücretsiz mi? 19 Mayıs Gençlik ve... Haberi Görüntüle

MERAL AKŞENER: FENA ÇARPARIM

CHP lideri Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında, İYİ Parti lideri Akşener'in mahkemenin Ekrem İmamoğlu hakkında verdiği mahkumiyet kararının ardından Saraçhane'ye gitmesine ilişkin, "Sayın Davutoğlu aradı ve üzüntü duyduğunu ifade etti. Akşener aramadı" ifadelerini kullanmıştı.

Meral Akşener, konuk olduğu bir programda CHP liderinin açıklamasına cevap vermişti. Kılıçdaroğlu'nu aradığını ancak telefonunun kapalı olduğunu söyleyen Akşener, "İzin almak için aramadım yanlış anlaşılmasın. İzin alma mecburiyetim yok, söyleyeni de fena çarparım." ifadelerini kullanmıştı.

Kakava şenlikleri nerede olacak 2024? Kakava şenlikleri nedir, niçin yapılır? Kakava şenlikleri nerede olacak 2024? Kakava şenlikleri nedir, niçin yapılır? Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NDAN SAADET PARTİSİ'NE SÜRPRİZ ZİYARET

Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti ile arasına mesafe koymasının ardından altılı masanın diğer üyeleriyle daha sıkı bir ilişki içerisine girdi. Kılıçdaroğlu, 'hastalığını' öne sürerek Saraçhane buluşmasına gitmeyen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading