Yandex Metrica

İstanbullunun parası ile arsa almışlar! Fatih Keleş'in Ekrem İmamoğlu'nun babası ile ortak arsa aldığı tespit edildi!

İstanbullunun parası ile arsa almışlar! Fatih Keleş'in Ekrem İmamoğlu'nun babası ile ortak arsa aldığı tespit edildi!

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ''Kasası'' olarak bilinen Fatih Keleş'in, İmamoğlu İnşaat'ın Genel Müdürü Tuncay Yılmaz ile birlikte balya balya para sayma videosu büyük tepki toplamıştı.  Fatih Keleş'in Ekrem İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu ile birlikte Kaz Dağları'nda ortak arsa aldığı ortaya çıktı.

Gündem

15.04.2024, 22:03

.CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kasası olarak bilinen Fatih Keleş ve İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz'ın para sayma videoları büyük tepki toplamaya devam ederken yeni gelişmeler yaşandı. Soruşturma kapsamında Fatih Keleş, dün ifade verdi.

Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Erdoğan'a ve Atatürk'e hakaret eden DEM Partili gözaltına alındı Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Erdoğan'a ve Atatürk'e hakaret eden DEM... Haberi Görüntüle

PARALAR EKREM İMAMOĞLU'NA GİDİYORMUŞ!

Paraları Turan Taşın Özer'den aldığını açıklayan Fatih Keleş, paraları taşıma sürecinde kendisine İmamoğlu İnşaat'ın Genel Müdürü Tuncay Yılmaz'ın yardım ettiğini açıkladı. Ekrem İmamoğlu, her ne kadar para benim ile alakalı değil dese de paraların ''İmamoğlu'na'' gittiği bu sayede tescillenmiş oldu. Türkiye 31 Mart 2024 yerel seçimlerine hazırlanırken CHP'li İmamoğlu kendini aklamaya çalışırken, kendi seçmenleri tarafından bile büyük tepki ile karşılaştı.

Söz konusu para sayma videoları gündemdeki yerini korurken, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Üyesi ve İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in, Ekrem İmamoğlu ailesine yakınlığı da belgelenerek resmiyete kavuştu.

Muhalifler aynı dilden aynı başlıklar attı!  Bakan Şimşek o iddiaları yalanlandı: Derdimiz millete hizmet! Muhalifler aynı dilden aynı başlıklar attı! Bakan Şimşek o iddiaları... Haberi Görüntüle

FATİH KELEŞ'İN EKREM İMAMOĞLU'NUN BABASI HASAN İMAMOĞLU İLE KAZ DAĞLARI'NDA ARSA ALDIĞI ORTAYA ÇIKTI!

Fatih Keleş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu ile bilrikte Kaz Dağları'nda arsa aldığı ortaya çıktı. Edremit ilçesi Güre Mahallesi sınırlarında 632 ada 86 parsel numarasında kayıtlı 2 bin 240 m2'lik konut alanının Fatih Keleş ve Hasan İmamoğlu tarafından satın alındığı tespit edildi.

Kaz Dağları'nın hemen yakınında bulunan arsanın 493,91 m2'nin Fatih Keleş, 987,83 m2'nin Hasan İmamoğlu, 493,91 m2'nin Mehmet Murat Çalık tarafından satın alındığı açıklandı.

5 yıldır İstanbullulara çile çektiren CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbulluların ulaşım problemlerini çözemediği gibi, her gün İETT, metrobüs, İBB Metro gibi toplu ulaşım araçlarında yaşanan arızalardan dolayı İstanbulluları bıktırdı.

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading