Yandex Metrica

İstanbul güne yağmurla başladı! Meteoroloji'den 20 il için sarı 4 il için turuncu kodlu uyarı

İstanbul güne yağmurla başladı! Meteoroloji'den 20 il için sarı 4 il için turuncu kodlu uyarı

Meteoroloji'nin yaptığı uyarıların ardından İstanbullular güne yağmurla başladı. Taksim Meydanı'nda yağmura yakalanan turistler, bu ortamı yürüyüş yaparak değerlendirdi. Öte yandan Meteoroloji'den 24 il için de sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı.

Gündem

23.01.2024, 19:50

İstanbul'da gece saatlerinde başlayan yağmur, sabah saatlerinde il genelinde etkili oldu. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, poşet ve montlarıyla kendilerini korudu. Yağmurun keyfini ise İstiklal Caddesi'nde gezen yabancı turistler çıkardı. 

Taksim'de 1 Mayıs kutlaması yapılacak mı? Vali Gül'den merak edilen soruya yanıt Taksim'de 1 Mayıs kutlaması yapılacak mı? Vali Gül'den merak edilen... Haberi Görüntüle

20 İL İÇİN SARI 4 İL İÇİN TURUNCU KODLU UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Adana, Artvin, Bursa, Giresun, Hatay, Mersin, İstanbul, Kastamonu, Kayseri, Kocaeli, K.Maraş, Ordu, Rize, Samsun, Sivas, Tokat, Trabzon, Yozgat, Yalova ve Osmaniye için sarı kodlu uyarı yayınladı. Bartın, Sakarya, Zonguldak ve Düzce için ise turuncu kodlu uyarı yapıldı. 

Dışişleri Bakanlığı'ndan 1915 olayları açıklaması: Tek taraflı açıklamaları reddediyoruz Dışişleri Bakanlığı'ndan 1915 olayları açıklaması: Tek taraflı açıklamaları reddediyoruz Haberi Görüntüle

SARI RENKLİ UYARI NEDİR?

Sarı, havada "potansiyel tehlike durumu"na işaret ediyor. Tahmin edilen meteorolojik hadise olağan dışı olmamakla birlikte, meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli davranılması uyarısında bulunuluyor.

Metin Akpınar'ın kızı Müge Anlı'ya mı çıktı? Duygu Nebioğlu neden Müge Anlı'ya çıktı, olay ne? Metin Akpınar'ın kızı Müge Anlı'ya mı çıktı? Duygu Nebioğlu neden... Haberi Görüntüle

TURUNCU KODLU UYAIR NEDİR? 

Hava durumunun tehlikeli olduğjnu belirtir. Tahmin edilen meteorolojik hadise sıklıkla görülmemektedir. Hasar ve kayıpların oluşması muhtemeldir. Çok tedbirli olmalı, güncel meteorolojik koşullar ve tahminler takip edilmelidir.

Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın yargılandığı Kobani Davası'nda flaş gelişme! Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın yargılandığı Kobani Davası'nda flaş gelişme! Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA HAVA SICAKLIĞI DÜŞECEK

İstanbul'da bugün ve yarın hava sıcaklıklarının 16 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Ankara ve İç Anadolu'da da ayaz etkili olacak. Karadeniz'in yüksek kısımlarında ise sulu kar görülebilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading