Yandex Metrica

İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura çekimi başladı mı, ne zaman 2024? Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi nereden yayınlanacak?

İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura çekimi başladı mı, ne zaman 2024? Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi nereden yayınlanacak?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi heyecanla bekleniyor. Sağlık Bakanlığı tarafından duyurulan, 8 bin işçinin alımı için kura çekimi Nisan ayında gerçekleştirilecek. Peki, İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura çekimi başladı mı, ne zaman 2024? Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi nereden yayınlanacak?

Gündem

05.04.2024, 09:56

Kura çekimi için gözler İŞKUR'a çevrildi. Sağlık Bakanlığı işçi alımı için yapılacak kura çekimi ile ilgili, branş dağılımı ve kura sonuçlarına dair detaylar haberimizde bulunuyor. Peki, İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura çekimi başladı mı, ne zaman 2024? Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi nereden yayınlanacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biden ile yapacağı görüşmeyi erteledi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biden ile yapacağı görüşmeyi erteledi! Haberi Görüntüle

İŞKUR SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ BAŞLADI MI, NE ZAMAN 2024?

Sağlık Bakanlığı'nın İŞKUR aracılığıyla yapacağı işçi alımı kura çekimi, Ankara'da noter huzurunda sabah saat 09:00'da başlayacak ve 18:00'de sona erecek.

Lokum dağıtır gibi eşe-dosta makam koltuğu: İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan Veli Ağababa'ya torpil kıyağı Lokum dağıtır gibi eşe-dosta makam koltuğu: İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan... Haberi Görüntüle

MÜLAKAT YAPILACAK MI?

Bakan Koca'nın konuya dair yaptığı açıklamaya göre, 8 bin işçi alımı İŞKUR aracılığıyla mülakatsız gerçekleştirilecek.

Belediyede kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li Burcu Köksal'ın böcek dediği bakın ne çıktı? Belediyede kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li Burcu... Haberi Görüntüle

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NEREDEN YAYINLANACAK?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları ile ilgili asil ve yedek aday listesi, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesi olan https://yhgm.saglik.gov.tr adresinde duyurulacak. Ayrıca, yazılı tebligat yapılmayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading