Yandex Metrica

İmamoğlu'nun finansörüne milletvekili plakası

İmamoğlu'nun finansörüne milletvekili plakası

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun jestleri bitmiyor. Bu defa yakın arkadaşı iş adamı Hüseyin Köksal'ın kullandığı aracın milletvekili tahsisli plakaya sahip olduğu ortaya çıktı.

Gündem

28.02.2024, 21:51

Ekrem İmamoğlu’nun finansörü olarak da bilinen tekstil işiyle uğraşan iş adamı, Karsal Örme’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Köksal'ın 34 HSY XX plakalı aracı ile emniyet şeridini kullanması ve aşırı sürat yapması sonucu polis ekiplerince durduruldu.

Survivor'da 1 milyon TL'yi kim aldı 2024? Survivor All Star'da 1 milyon TL alan yarışmacı kim? Survivor'da 1 milyon TL'yi kim aldı 2024? Survivor All Star'da... Haberi Görüntüle

TAHSİSLİ MİLLETVEKİLİ ARACI OLDUĞU GÖRÜLDÜ

ulkucumedya.com'da yer alan habere göre  araç plakasını giren emniyet görevlileri sistemde Hüseyin Köksal’a ait aracın tahsisli Milletvekili aracı olduğunu gördü. Radara takılmayan ve trafik cezalarından muaf olan Köksal'ın aracı, Emniyet sisteminde sık sık trafik kuralları ihlali yaptığı görülünce araç takibe alındı. Emniyet, araç önünde Milletvekili Aracı Kimlik Kartı’nın da olduğunu farketti. 

Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler: Çözüm Öcalan'dan geçer! Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler: Çözüm Öcalan'dan geçer! Haberi Görüntüle

MECLİSTE KAYITLI BÖYLE BİR MİLLETVEKİLİ ARAÇ PLAKASI YOK

Kartın örneğini TBMM Milletvekili Hizmetleri Başkanlığı’na soran emniyet görevlileri, Mecliste kayıtlı böyle bir Milletvekili araç plakası olmadığını belirledi. Emniyet, tahsisli araç plakasının iptali için çalışma başlattı. Emniyet kayıtlarına Milletvekili olarak girişini kimlerin yaptığı konusunda ise inceleme sürüyor.

Meteoroloji'den Marmara ve Ege bölgeleri için uyarı: Çamur yağabilir Meteoroloji'den Marmara ve Ege bölgeleri için uyarı: Çamur yağabilir Haberi Görüntüle

HEMŞEHRİSİ  DOSTLUKLARI ESKİYE DAYANIYOR

Hüseyin Köksal'ın, Ekrem İmamoğlu gibi aslen Trabzonlu olduğu ve dostluklarının Beylikdüzü Belediye Başkanlığı dönemine dayandığı biliniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading