Yandex Metrica

Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler: Çözüm Öcalan'dan geçer!

Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler: Çözüm Öcalan'dan geçer!

Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın yeğeni DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan, Rum basınına Orta Doğu'da devam eden çatışmalarla ilgili skandal açıklamalarda bulundu. Ömer Öcalan, Ortadoğu'da sorunun çözümünün teröristbaşı Abdullah Öcalan'dan geçtiğini öne sürdü.    

Gündem

18.04.2024, 12:34

Türkiye'yi zaman zaman Avrupa'ya şikayet eden Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın yeğeni DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan, yine aynı görevi üstlendi. Güney Kıbrıs Rum Yönetimi medyasına konuşan Öcalan skandal açıklamalarda bulundu. Ömer Öcalan, Rum medyasına "terör örgütüyüz" ve "Liderimiz Abdullah Öcalan" itiraflarında bulunurken, aynı röportajda Türkiye'nin terörle mücadele başarısı sebebiyle Rum kesimine Türkiye'yi şikayet etti.

Kocaeli ve İzmit belediye işçileri neden kavga etti? Kocaeli ve İzmit belediye işçileri niçin birbirlerine girdi? Kocaeli ve İzmit belediye işçileri neden kavga etti? Kocaeli ve... Haberi Görüntüle

TERÖRİSTBAŞI İÇİN SAYIN İFADESİNİ KULLANDI 

Alpha News'ten Elina Stamatiu'ya röportaj veren Ömer Öcalan, konuşmasının başından sonuna kadar teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın isminin geçtiği her yerde 'sayın' ifadesini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sinyali vermişti! Büyük değişim kongrede Cumhurbaşkanı Erdoğan, sinyali vermişti! Büyük değişim kongrede Haberi Görüntüle

ABD VE AVRUPA ROLLERİNİ OLUMLU OYNASIN

Öcalan'a İmralı'da 'tecrit' uygulandığını söyleyerek  bu uygulamayı 'şikayet' eden Dem Partili vekil, gazetecinin "Bir politikacı ve Öcalan’ın yakını olarak Batılı güçlere, Avrupa ve ABD’ye, hangi mesajı göndermek istersiniz?" sorusuna ise dikkat çeken bir yanıt verdi. Ömer Öcalan cevabında "Bir kere daha sizin aracılığınızla tüm Avrupa ülkelerine ve uluslararası güçlere, rollerini olumlu bir şekilde oynamaları çağrısında bulunmak istiyorum." dedi. 

25 kişi hayatını kaybetmişti! Çorlu'daki tren kazası davasında karar çıktı! Sanıklara verilen cezalar belli oldu! 25 kişi hayatını kaybetmişti! Çorlu'daki tren kazası davasında karar çıktı!... Haberi Görüntüle

ORTA DOĞU'DAKİ ÇÖZÜM ABDDULLAH ÖCALAN'DAN GEÇTİĞİNİ SÖYLEDİ 

Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın fikir ve düşüncelerinin Orta Doğu’da yaşayan halklar için özgürlük umudu olduğunu iddia eden Öcalan'ın yeğeni skandal ifadeler kullandı. Ömer Öcalan, Ortadoğu'da sorunun çözümünün teröristbaşı Abdullah Öcalan'dan geçtiğini öne sürdü. Ömer Öcalan "Abdullah Öcalan konusunda Sayın Öcalan’ı siyasi ve ideolojik bir lider olarak gördüğümüz için bu çözümün de tek muhatabıdır. Dolayısıyla bu çözümün adresi İmralı Cezaevidir. Tüm çözüm görüşmeleri onunla yapılmalı." dedi. 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading