Yandex Metrica

Survivor'da 1 milyon TL'yi kim aldı 2024? Survivor All Star'da 1 milyon TL alan yarışmacı kim?

Survivor'da 1 milyon TL'yi kim aldı 2024? Survivor All Star'da 1 milyon TL alan yarışmacı kim?

Survivor All Star'da gün geçtikçe ödüllerin heyecanı artıyor. Mavi ve Kırmızı takımların yarıştığı ödül mücadelesinde, kazanan takımın 1 milyon TL'lik büyük ödülü alacağı belli oldu. Peki, Survivor'da 1 milyon TL'yi kim aldı 2024? Survivor All Star'da 1 milyon TL alan yarışmacı kim?

Gündem

20.04.2024, 06:01

Survivor All Star'da ilk eleme adayı olarak Yaman Keleş, ikinci eleme adayı Hakan Hatipoğlu, üçüncü eleme adayı Yasin Obuz ve dördüncü ve son eleme adayı ise Sercan Yıldırım olmuştu. Acun Ilıcalı, Cuma günü gerçekleşecek olan düello için kazanma yüzdelerine göre eşleşmeleri açıkladı. Buna göre, Sercan ile Hakan, Yasin ile de Yaman eşleşti. Peki, Survivor'da 1 milyon TL'yi kim aldı 2024? Survivor All Star'da 1 milyon TL alan yarışmacı kim?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net yanıt: İsrail ile ticaret işi bitti Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net yanıt: İsrail ile ticaret... Haberi Görüntüle

ADAY BELİRLEME SİSTEMİ DEĞİŞİYOR

Son konseyde Acun Ilıcalı, takımların aday belirleme sisteminin değişeceğini duyurdu. Ilıcalı'nın ifadeleri şöyleydi:

Birleşmeden sonra aday çıkarma sistemi değişecek. Aday çıkarma sistemi çok farklı olacak. Ben ipucunu vereyim bakalım devamını getirebilecek misiniz? İlerideki dönemde ada oylamasında kadın ya da erkek oylamaya başlayacaksınız. Yani ada oylamasında kadın ya da erkek oylamaya başlayacaksınız. Ancak kadın veya erkek karşılıklı yarışmayacak. Hadi bakalım size bir Survivor bilmecesi.

SURVİVOR-ALL-STAR'DA-1-MİLYON-TL-ALAN-YARIŞMACI-KİM.jpg

İhanetin fotoğrafı! Özgür Özel ve İmamoğlu TSK'ya iftira atan Şebnem Korur Fincancı ile yan yana İhanetin fotoğrafı! Özgür Özel ve İmamoğlu TSK'ya iftira atan Şebnem... Haberi Görüntüle

SURVİVOR ALL STAR'DA 1 MİLYON TL ALAN YARIŞMACI KİM?

Survivor'da Yiğit Poyraz'ın yarışmadan ayrılmasının ardından Mavi takımın moral bulması zaman almıştı. Ancak son dokunulmazlık oyununda şansları dönmüş, hava yeniden lehlerine dönmüştü. Mavi takım, ödül oyununa oldukça güçlü bir başlangıç yapmıştı. Rakipleri Kırmızı takım ise 7-0'lık skorun ardından toparlanmaya başlamıştı, ancak farkı kapatmakta başarılı olamamıştı. Sonuç olarak, Mavi takım 12-5'lik bir skorla ödülün sahibi olmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading