Yandex Metrica

Sitede Ara

İmamoğlu'nun danışman sayısı şaşırttı! Bu kadar danışmanla neye hazırlanıyor

İmamoğlu'nun danışman sayısı şaşırttı! Bu kadar danışmanla neye hazırlanıyor

CHP, İYİ Parti, HDP ittifakı içinde Cumhurbaşkanlığı adaylığının en açık taliplerinden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 26 kişilik danışman kadrosu gündemde. Hizmet siyaseti yerine reklam kampanyalarıyla başkanlık sürecini yürüten İmamoğlu'nun 26 danışmanla neye hazırlandığı merak konusu.

Gündem

23.01.2024, 18:26

İBB'de görevi devraldığı günden bu yana somut bir proje üretemeyen, AK Parti döneminde başlanmış projeleri kendi projesiymiş gibi kampanyalarına konu eden Ekrem İmamoğlu'nun danışman sayısı şaşırttı. 'İmamoğlu projesinin' arkasındaki 26 kişilik danışman ordusunun tam olarak hangi görevi yaptığı merak konusu oldu.

Alevler hızla büyüdü! Esenyurt’ta mobilya imalathanesinde yangın! Alevler hızla büyüdü! Esenyurt’ta mobilya imalathanesinde yangın! Haberi Görüntüle

BU DANIŞMANLARA NE DANIŞILIYOR?

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fahri Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İmamoğlu'nun danışman ordusunu isim isim açıkladı. Şahin 26 kişilik ekiple ilgili olarak İBB'ye ''İstanbul'un hizmete hasret kaldığı görülünce insanlar doğal olarak soruluyor; bu danışmalara ne danışılıyor? İBB'nin sorunları mı, siyasi kariyer planı mı?'' sorusunu yöneltti. 

İmamoğlu'nun danışman sayısı şaşırttı! Bu kadar danışmanla neye hazırlanıyor

14 ilde FETÖ'ye KISKAÇ operasyonu! 50'den fazla şüpheli enselendi 14 ilde FETÖ'ye KISKAÇ operasyonu! 50'den fazla şüpheli enselendi Haberi Görüntüle

'LİYAKAT' DEDİĞİ ÖRGÜT BAĞLANTISI

Alt tarafı bir yerel yönetime başkanlık eden, onu da hizmet siyaseti ile değil PR kampanyalarıyla yürüten Ekrem İmamoğlu'nun danışman ordusunun iki sebebi var. İlki CHP, İYİ Parti ve HDP'nin ittifakıyla seçilen İmamoğlu'nun, terör bağlantılı örgütlere, derneklere ve çeşitli yapılara kadroları açma zorunluluğu. Daha göreve gelmeden balon bir imajla 'liyakat' söylemine sarılan ancak göreve gelir gelmez mevcut kadroları işten atıp İYİ Partili, PKK'lı ve DHKP-C'li kadroları liyakate bakmaksızın işe alan İmamoğlu'nun danışman kadrosunda dikkat çekici isimler var.

İmamoğlu'nun danışman sayısı şaşırttı! Bu kadar danışmanla neye hazırlanıyor

İzmir'de filmleri aratmayan rehine krizi: Eşini ve çocuklarını alıkoydu! İzmir'de filmleri aratmayan rehine krizi: Eşini ve çocuklarını alıkoydu! Haberi Görüntüle

DANIŞMANLAR BAŞKANLIK KAMPANYASINA MI HAZIRLIK YAPIYOR?

İstanbul'a hizmet gibi bir önceliği olmadığını daha ilk günden söylemleri ve kurduğu temaslarla ifade eden Ekrem İmamoğlu, aslında şu ana kadar Millet İttifakı içinde cumhurbaşkanlığı hevesini en net ortaya koyan isim. Son üç yıldır her adımını o hedefi düşünerek atıyor. Ona açık destek veren, hatta Fatih Sultan Mehmet övgüleriyle abartılı bir özgüven pompalayan Meral Akşene'in adayı olarak kabul ediliyor. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’na görevinde kalması yönünde ısrarlı açıklamalarını sürdürse de Ekrem İmamoğlu'nun 26 kişilik danışman kadrosunun siyasi kariyer planlarına hazırlık olup olmadığı merak ediliyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading