Yandex Metrica

İmamoğlu için İstanbul nimetmiş gerçekten! Balıkçıdaki tuzlu faturayı millet ödeyecek

İmamoğlu için İstanbul nimetmiş gerçekten! Balıkçıdaki tuzlu faturayı millet ödeyecek

Geçtiğimiz günlerde İstanbullu karla mücadele ederken İngiliz Büyükelçi ile Sarıyer'de bir balıkçıda görüntülenen Ekrem İmamoğlu'nun 3 saatlik yemek faturasının tamı tamına 48 bin lira olduğu bu faturanın ise İBB Özel Kalemi tarafından teslim alındığı ancak henüz ödemenin gerçekleşmediği öğrenildi.

Gündem

23.01.2024, 18:43

Geçtiğimiz günlerde İstanbul yoğun kar yağışı altında adeta esareti yaşadı. Ve günler öncesinden bir çok uyarı yapılmasına rağmen önlem almakta yetersiz kalan İBB kar sınavını iyi veremedi. 

MSÜ tercihi yapanlar dikkat! MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Yerleştirme sonuçları 2024 MSÜ tercihi yapanlar dikkat! MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?... Haberi Görüntüle

İSTANBULLU ÇİLE ÇEKERKEN İMAMOĞLU BALIK SEFASINDA

İstanbullu trafikte saatlerce arabasında, yollarda mahsur kalırken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İngiliz Büyükelçisi ile balıkçıda 3 saatlik yemek sefası adeta gündeme bomba gibi oturdu.

Geleceğin meslekleri açıklandı! Bu meslekler 10 yıl içinde ön plana çıkacak Geleceğin meslekleri açıklandı! Bu meslekler 10 yıl içinde ön plana... Haberi Görüntüle

1 SAAT YALANI ORTAYA ÇIKTI

Afet saatlerinde balıkçıda yemek yediğini önce gizlemeye çalışan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da mızrak çuvala sığmayınca olayın açığa çıkmasından 20 saat sonra "Bir saat yemek molası verdim" dedi. Ancak kayıtlar, İmamoğlu'nun bir değil, üç saat boyunca balıkçıda olduğunu ortaya koydu.

Bombacı Mülayim kimdir? Bombacı Mülayim ne yaptı, olay ne? Bombacı Mülayim kimdir? Bombacı Mülayim ne yaptı, olay ne? Haberi Görüntüle

48 BİN LİRALIK FATURA MİLLETE KESİLDİ

İstanbullular kar esaretiyle mücadele ederken İmamoğlu'nun  ise yediği balığın faturasını millete kestiği de ortaya çıktı. Sabah Gazetesinin aktardığı habere göre,  İngiltere Büyükelçisi ile yenilen yemeğin ortaya çıkmasıyla inkar yoluna giden İmamoğlu, mekan sahibinin açıklaması üzerine buluşmayı doğruladı ve 'sadece 1 saatlik mola' diyerek geçiştirdi. Ancak İmamoğlu'nun 1 değil 3 saat boyuncu yemek yediği, 4 kişilik yemeğin 48 bin liralık faturasını da İBB Özel Kalemi'ne kestirdiği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading