Yandex Metrica

İBB bütçesinden PKK'ya 100 milyon dolar veren İmamoğlu'nun sır perdesi aralanıyor: Görüntüleri sildirmek için rüşvet teklif etmiş!

İBB bütçesinden PKK'ya 100 milyon dolar veren İmamoğlu'nun sır perdesi aralanıyor: Görüntüleri sildirmek için rüşvet teklif etmiş!

Seçmenler 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlere hazırlanırken CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun Kandil ile bağlantısı ortaya çıkmıştı. Polat Bosphorus Otel, Kalamış Marina Otel ve 3. başka bir otelde Kandil'den aldığı talimatlar doğrultusunda İBB kasasından terör örgütüne 100 milyon dolar bağışlayan İmamoğlu, durumun deşifre olmasının ardından görüntüleri sildirmek için otellere önce baskı, sonra rüşvet teklif etti.

Gündem

15.04.2024, 11:37

Türkiye 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere hazırlanırken İBB'nin CHP'li Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun skandalları devam ediyor. Her geçen gün vatandaşlara 'pes artık' dedirtecek kirli ittifaklar, kirli para alışverişleri yapmaya devam ediyor.

Gözler BMGK'deki oylamada: Türkiye, Filistin'in BM'de tam üyeliğini destekliyor Gözler BMGK'deki oylamada: Türkiye, Filistin'in BM'de tam üyeliğini destekliyor Haberi Görüntüle

PKK TALİMAT VERDİ İMAMOĞLU 100 MİLYON DOLAR EL ALTINDAN BAĞIŞLADI

Güç zehirlenmesi yaşayan İmamoğlu, elindeki İBB gücünü bırakmamak için Kandil'den aylardır talimat almaya devam ederken, İmamoğlu'nun Kandil ile İstanbul'da 3 otelde yüz yüze görüştüğü, aldığı talimatlar doğrultusunda İBB kasasından 100 milyon dolar para aktardığı ortaya çıkmıştı.

Aklı CHP Genel Başkanlığı'nda, eli kurultayda olan İmamoğlu, İstanbul'a hizmet etmeyi bırakalı uzun zaman oldu. İstanbullular ulaşım problemleriyle, kirli hava problemleri ile uğraşırken Ekrem İmamoğlu Kandil'in talimatlarını eksiksiz olarak uygulamaya devam ediyor.

Bursa’da kaçak kazı sonucu kaç kişi öldü 18 Nisan 2024? Bursa'da kaçak kazı mı oldu? Bursa’da kaçak kazı sonucu kaç kişi öldü 18 Nisan 2024?... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU GÖRÜNTÜLER İÇİN ÖNCE TEHDİT SONRA RÜŞVET TEKLİF ETTİ

Ekrem İmamoğlu, PKK'ya el altından 100 milyon dolar vermesinin ortaya çıkmasının ardından Kandil ile görüşme gerçekleştirdiği Polat Bosphorus Otel, Kalamış Marina Otel ve 3. başka bir otele, güvenlik kameralarını sildirmek için önce tehdit sonra rüşvet teklif etti.

2024 Mayıs Kabine Toplantısı ne zaman hangi gün? Öğretmen atama sayısı kabine toplantısında açıklanacak mı? 2024 Mayıs Kabine Toplantısı ne zaman hangi gün? Öğretmen atama... Haberi Görüntüle

PARALAR DEM PARTİ'DEN GİZLENDİ Mİ?

İstanbul'da DEM Parti desteğini almak için türlü taklalar atan CHP'li başkan Ekrem İmamoğlu, hem terör örgütünün siyasi uzantısı ile hem de Avrupa'daki Kandil yöneticileri ile temaslarda bulunduğu ortaya çıktı. DEM desteği için terör destekçileri ile bir arayan gelen CHP yüklü miktarda para teslim etti.

Ekrem İmamoğlu'nun DEM Parti'nin desteğini almak için terör örgütünün siyasi uzantısı Avrupa'daki Kandil yöneticileri ile görüştüğü, parayı teslim ederek olay yerinden uzaklaştığı ifade edildi. İmamoğlu'nun verdiği paralardan ise DEM Parti'nin haberinin olmadığı belirtildi.

Aliyev Mutabakat Zaptı'nı onayladı! Türkiye-Azerbaycan Üniversitesi kurulacak Aliyev Mutabakat Zaptı'nı onayladı! Türkiye-Azerbaycan Üniversitesi kurulacak Haberi Görüntüle

NELER OLMUŞTU?

CHP'deki skandalı deşifre eden Kuşçubaşı Eşref isimli X hesabı kirli ittifakı gözler önüne serdi.

Kuşçubaşı Eşref isimli X sosyal medya hesabının paylaşımları ise şu şekilde;

Tüm süreci adım adım isim isim deşifre edeceğiz. 

Önce kim kimdir onlara bakalım? 

Resul Emrah Şahan kimdir? Murat Ongun ile beraber tüm operasyonel işleri yöneten özellikle para konularını koordine eden kişi Ekrem İmamoğlu’na en yakın ve ismi en az duyulan kişilerden biri. Yaptığı faaliyetlerden dolayı CHP’nin Şişli Belediye Başkan Adayı yapıldı ve kesin kazanılacak bir yer olması hasebiyle de koruma kalkanı içine alındı.

Şehmus Azad Barış kimdir? PKK terör örgütünün legal yöneticilerinden, HDP’nin Propaganda’dan Sorumlu Eş Genel Başkanı Yardımcısı, DEM Parti’nin araştırma sorumlusu. 

Mahir Polat kimdir? Ekrem İmamoğlu’nun dar kadrosundan aynı zamanda Fatih Belediye Başkan adayı. Aralık 2023’ün başında birkaç kere Ekrem İmamoğlu, Mahir Polat ve Resul Emrah Şahan özel toplantılar geçekleştirmiş. Bu görüşmelerde kim olduğu bilinmeyen ve Brüksel’de yaşayan birine kriptolu şekilde aktarılmış.

Bu görüşmelerin ardından 8 Aralık 2023’te HDP’li yönetici Azad Barış ve Resul Emrah Şahan, Barbaros Bulvarı’nda Boğaz manzaralı bir otelde saatlerce görüşmüşler. İnkar etmesinler edemezler.

KAYNAK: TRHABER

Habere Tepki Ver

2

0

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading