Yandex Metrica

HDP'li Sancar'ın olay sözleri yeniden gündemde: CHP ile Öcalan ve PKK konusunda bir sorun yok

HDP'li Sancar'ın olay sözleri yeniden gündemde: CHP ile Öcalan ve PKK konusunda bir sorun yok

Türkiye seçim sathına girerken Altılı Masa'nın adayı kaoslu 1 senenin ardından Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Kılıçdaroğlu'nun adaylığı sonrası ilk tebrik masa altındaki HDP'den gelirken Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ertelenen HDP ziyaretini gerçekleştirdi. HDP'yi Meclis'te ziyaret eden Kılıçdaroğlu, şartlarını dinlerdi, HDP'yle pazarlık yaptı. Görüşme sonrası HDP'li Sancar'ın geçmişte söylediği sözler olay oldu. Sancar, ''Hem Abdullah Öcalan hem de PKK konusunda CHP-HDP arasında görüş farklılığı olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusuna, ''Bu konularda bir sorun olduğunu düşünmüyoruz." demişti.

Gündem

23.01.2024, 20:36

Türkiye 14 Mayıs tarihinde sandık başına gidiyor. Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan olurken Millet İttifakı'nı oluşturan Altılı Masa'nın adayı ise büyük kaosların ardından Kemal Kılıçdaroğlu oldu. 

Irak’ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist imha edildi Irak’ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist imha edildi Haberi Görüntüle

HDP İLE SEÇİM PAZARLIĞI

Kılıçdaroğlu'nun adaylık ilanı sonrası ilk tebrik HDP'den geldi. Kılıçdaroğlu adaylığı sonrası masanın gizli ittifakı HDP ile görüşeceğini açıklamıştı. Bugün gerçekleşen görüşmede Kılıçdaroğlu HDP ile seçim pazarlığına girişirken çıkışta, yerel yönetimler, parti kapatma ve Kürt sorunu konularında HDP ile benzer söylemleri dile getirdi. 

Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için heykel diktiler Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için... Haberi Görüntüle

PKK KONUSUNDA CHP-HDP ARASINDA GÖRÜŞ FSRKLILIĞI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ?

Öte yandan HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'ın, 2021 yılında CHP Genel Merkezi'nde Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra yaptığı açıklama gündem oldu. Sancar, "Hem Abdullah Öcalan hem de PKK konusunda CHP-HDP arasında görüş farklılığı olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusuna, HDP Eş Genel Başkanı Sancar'dan olay yaratan bir cevap gelmişti.

B sınıfı ehliyeti olanlar dikkat! Başvurular 12-13-14-15 Nisan’da yapılacak! B sınıfı ehliyeti olanlar dikkat! Başvurular 12-13-14-15 Nisan’da yapılacak! Haberi Görüntüle

CHP İLE PKK VE ÖCALAN KONUSUNDA SORUN OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUZ

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP Genel Merkezi'nde ziyaret ettikten sonra soruları yanıtlamıştı. Sancar, "Hem Abdullah Öcalan hem de PKK konusunda CHP-HDP arasında görüş farklılığı olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusunu, "Bu konular gündeme gelmedi. Gelmediği gibi bu konularda bir sorun olduğunu da düşünmüyoruz. Sorduğunuz soruya arkadaşlarımız sürekli cevap veriyor yeterli olduğu kanısındayız" sözleri ile cevaplamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading