Yandex Metrica

HDP 'Kılıçdaroğlu'nun ziyaretini biz erteledik' dedi: Hassasiyet değil program yoğunluğu

HDP 'Kılıçdaroğlu'nun ziyaretini biz erteledik' dedi: Hassasiyet değil program yoğunluğu

HDP'den Kılıçdaroğlu'nun ziyaretinin ertelenmesi ile ilgili açıklama geldi. CHP'li kaynaklar Kılıçdaroğlu'nun 18 Mart Çanakkale Zaferi sebebiyle ertelendiğini iddia ederken HDP ise erteleme talebinin HDP'nin program yoğunluğu dolayısıyla kendilerinden gittiğini belirtti.

Gündem

23.01.2024, 20:35

HDP'den Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaretinin ertelenmesine ilişkin açıklama geldi. CHP'li kaynaklar ziyaretin 18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle ertelendiğini öne sürerken HDP ise ertelme talebini Kılıçdaroğlu'nun değil kendilerinin yaptığını belirtti ve Çanakkale Zeferi ve Afrin'in kurtuluşunu hiçe sayarak program yoğunluğunu gerekçe gösterdi. 

'Ekmek askı'da! Alman giyim firması Zara'ya özendi: Yeni sezon tanıtımında ekmeklerden yapılmış askılar kullanıldı 'Ekmek askı'da! Alman giyim firması Zara'ya özendi: Yeni sezon tanıtımında... Haberi Görüntüle

'PROGRAM YOĞUNLUĞU NEDENİYLE TALEP BİZDEN GİTTİ'

HDP'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Sel felaketi nedeniyle Eş Başkanlarımız sahada, oluşan program yoğunluğu nedeniyle talep bizden gitti.

Beypazarı Soda'dan açıklama: İthamlar kötü niyetli! Uzmanlar bor hakkında ne söylüyor? Bor insan sağlığına zararlı mı? Hangi gıdalarda bor var? Bor kansere yol açar mı? Beypazarı Soda'dan açıklama: İthamlar kötü niyetli! Uzmanlar bor hakkında ne... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU MİTHAT SANCAR VE PERVİN BULDAN İLE GÖRÜŞECEKTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 18 Mart Cumartesi günü HDP'yi ziyaret etmesi ve partinin eş genel başkanı Mithat Sancar ve Pervin Buldan’la görüşmesi bekleniyordu. HDP’nin de bu görüşmenin ardından cumhurbaşkanı adayı konusunda son kararını vereceği biliniyordu.

MSB duyurdu: Sınırda 2 PKK'lı terörist teslim oldu MSB duyurdu: Sınırda 2 PKK'lı terörist teslim oldu Haberi Görüntüle

ÇANAKKALE ZAFERİ DEĞİL PROGRAM YOĞUNLUĞU SEBEBİYLE ERTELENDİ

CHP'li kaynaklar Kılıçdaroğlu'nun 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü nedeniyle kenti ziyaret edeceği için görüşmenin cuma gününe alınmasını talep ettiklerini belirtirken HDP ise görüşmeyi kendilerinin ertelediğini söyledi ve partinin başka programları olduğunu belirtti. 

Ölümlü Dünya 2 ne zaman çıkacak? Ölümlü Dünya 2 Netflix'te mi olacak? Ölümlü Dünya 2 ne zaman çıkacak? Ölümlü Dünya 2 Netflix'te... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Kılıçdaroğlu ise HDP'nin ziyaretinin ertelenmesine ilişkin soruya "Onu bana sormayacaksınız, ev sahibine soracaksınız" yanıtını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading