Yandex Metrica

'Ekmek askı'da! Alman giyim firması Zara'ya özendi: Yeni sezon tanıtımında ekmeklerden yapılmış askılar kullanıldı

Almanya'da ünlü bir giyim markası, yeni sezon tanıtımında ekmeklerden yapılmış askıları kullandı. 'Ekmek askı'lara giysileri asan firmanın reklamına ''Gazze'de binlerce çocuk açken korkunç bir fotoğraf'' yorumları geldi. Hatırlanacağı üzere Zara'da "ekmek üzeri sandalet" temalı reklamı ile tepkileri üzerine çekmişti.

Gündem

29.04.2024, 10:54

İspanyol giyim şirketi  Zara'nın ekmek skandalına özenen Alman firma  yeni sezon tanıtımında ekmeklerden yapılmış askıları kullandı. Zara'nın "ekmek üzeri sandalet" temalı reklam filminden sonra 'Ekmek askı'lara giysileri asan firmanın reklamıda tepkilere neden oldu. Sosyal medyada görüntülere  ''Gazze'de binlerce çocuk açken korkunç bir fotoğraf'' yorumları geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri'yi İstanbul'da kabul etti: Gündem Gazze ve İsrail-İran gerilimi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri'yi İstanbul'da kabul etti:... Haberi Görüntüle

"ASKI'DA EKMEK!"

Alman giyim markası Drykorn'un tepki çeken ekmek askılı reklam filmine Türkiye'den tepki sesleri yükseldi. Sosyal medyada "Türkiye'den size ekmek çıkmaz" yorumları sıklıkça kullanıldı.

Bursa planlı su kesinti listesi: 27 Nisan Cumartesi BUSKİ duyurdu! O ilçelerde su olmayacak Bursa planlı su kesinti listesi: 27 Nisan Cumartesi BUSKİ duyurdu!... Haberi Görüntüle

ZARA'DA YAPMIŞTI

Hatırlanacağı üzere Zara'da "ekmek üzeri sandalet" temalı reklamı ile tepkileri üzerine çekmişti. Sosyal medyada viral olan reklam fotoğrafları #ZaraHaddiniBil etiketi ile bir anda milyonlarca insanın tepkisine neden olmuştu. Nimete saygısızlık olarak görülen reklam kampanyasına Türkiye'de boykot çağrılarına dönüşmüştü.

Türkiye ve Almanya'da ZARA'nın dolaşıma soktuğu reklam görüntüleründe sandaletlerin altında ekmek ve çörek gibi yiyecekler yer alıyordu.

Mide balonu hayatını kabusa çevirdi! Hastaneye ödediği para dudak uçuklattı Mide balonu hayatını kabusa çevirdi! Hastaneye ödediği para dudak uçuklattı Haberi Görüntüle

GAZZE'DE YAŞANANLAR İLE DALGA GEÇMİŞLERDİ

Bu Zara'nın ilk skandalı olarak kayıtlara geçmedi. Zara bundan bir kaç ay önce de beyaz kumaşa sarılmış cansız mankenleri, kırık hasar görmüş arka fonu ile Gazze ile dalga geçtiği bir reklam filmi yayınlamıştı.

Bakan Yerlikaya açıkladı: İşte 1 Mayıs'ın bilançosu Bakan Yerlikaya açıkladı: İşte 1 Mayıs'ın bilançosu Haberi Görüntüle

BOYKOT ÇAĞRILARI GERİ ADIM ATTIRMIŞTI

Gazze'yi tiye aldığı düşünülen reklam görsellerini boykot çağrıları sonrası kaldıran Zara internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Ne yazık ki bazı müşteriler fotoğraflarda amacından çok farklı bir şey gördüler" ifadelerini kullanmıştı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading