Yandex Metrica

HAVADURUMU: Meteoroloji'den 3 bölge için kritik kar yağışı uyarısı: Çığ tehlikesine dikkat

HAVADURUMU: Meteoroloji'den 3 bölge için kritik kar yağışı uyarısı: Çığ tehlikesine dikkat

Meteoroloji'den alınan hava durumu tahmin raporuna göre, 3 bölgede kar yağışı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.

Gündem

23.01.2024, 20:39

Meteoroloji'den alınan hava durumu tahmin raporuna göre ülke genelinde soğuk bir hava hakim. İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu çevrelerinde yağış bekleniyor.

Tacizci öğretmen skandalı! 12 yaşındaki öğrenicisine önce tokat attı sonra taciz etti! Kan donduran olayı küçük kız bir bir anlattı Tacizci öğretmen skandalı! 12 yaşındaki öğrenicisine önce tokat attı sonra... Haberi Görüntüle

3 BÖLGEDE KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR

Yağışların, Elazığ, Diyarbakır ve Batman çevrelerinde yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.

Özgür Özel saçını mı boyattı, neden? İşte Özgür Özel'in gençleşmiş hali... Özgür Özel saçını mı boyattı, neden? İşte Özgür Özel'in gençleşmiş... Haberi Görüntüle

KUVVETLİ RÜZGARA DİKKAT 

Hava sıcaklığının ülkemiz genelinde sıcaklıkların mevsim normallerinin altında seyretmesi beklenmektedir. 

Rüzgârın, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun güney ve doğusunda kuzey ve kuzeybatı, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güneybatıdan kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde (50-70 km/saat) esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi yaşanabilecek olumsuzlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Sosyal medyadan 'fahiş yemeğe boykot' çağrısı! 20-21 Nisan'da kafe ve restorantlara gitmeyin çağrısı yapıldı! Sosyal medyadan 'fahiş yemeğe boykot' çağrısı! 20-21 Nisan'da kafe ve... Haberi Görüntüle

ÇIĞ TEHLİKESİ BULUNUYOR

Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek yamaçlarında çığ tehlikesi riski bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading