Yandex Metrica

Hava durumu: Beklenen kar yağışı için tarih verildi! Bu 14 ilde yaşayanlar dikkat! Metrelerce kar yağacak

Hava durumu: Beklenen kar yağışı için tarih verildi! Bu 14 ilde yaşayanlar dikkat! Metrelerce kar yağacak

Son dakika hava durumu haberleri... Türkiye'de yaşayan 84 milyon vatandaş kar yağışı ne zaman olacak? İstanbul'a kar ne zaman yağacak şeklindeki soruların yanıtlarını merak etmeye başladı. Peki, Meteoroloji hava durumu için açıklama yaptı mı? Beklenen kar yağışı ne zaman olacak? Radar görüntüleri ekseninde hangi illerde kar yağacak? Meteoroloji uzmanı Ökten'den dikkat çeken açıklamalar...

Gündem

23.01.2024, 20:22

Son dakika hava durumu haberleri... Milyonlarca vatandaş kar yağışı ne zaman olacak? İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Şeklindeki soruların cevaplarını yoğun olarak arama motorlarından araştırıyor. Bu eksende meteoroloji uzmanları da katıldıkları televizyon programlarında kar yağışının ne zaman olacağına ilişkin bilgi ve görüşlerini paylaşıyor. Peki, son dakika hava durumu haberlerine göre hafta sonu hava nasıl olacak?

Kirli ittifak bir kez daha ifşa oldu! CHP'li başkan Oya Tekin Öcalan'ın fotoğrafının altında DEM'lenmiş Kirli ittifak bir kez daha ifşa oldu! CHP'li başkan Oya... Haberi Görüntüle

BU YIL KAR ÇOK GEÇ GELDİ

Geçtiğimiz yıl bu tarihlerde yurdun büyük bir kısmı kar yağışı altındaydı. Ancak 2023 beklenen soğukları bir türlü getirmedi ve Türkiye'nin büyük kısmı kuraklık tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. 

Yağışların olmaması barajların doluluk seviyesini de etkiledi. Bu şekilde başta İstanbul olmak üzere Türkiye susuzuk riskiyle yüzleşmek zorunda kaldı. 

Dilara'nın babası oyuncu mu? Duygu Nebioğlu'nun ablası Dilara'nın babası kim? Dilara'nın babası oyuncu mu? Duygu Nebioğlu'nun ablası Dilara'nın babası kim? Haberi Görüntüle

METEOROLOJİ UZMANI ÖKTEM'DEN UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'da beklenen kar yağışlarının yarın sabah saatlerinden itibaren etkisini göstereceği belirtildi. 

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Marmara Bölgesi için yoğun kar yağışı beklendiğini ifade etti.

Ökten paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Son güncelleme Marmara bölgesine de yoğun kar veriyor. Adım adım beklenen kar miktarı artıyor. Mor renkler ve tonları kar, diğer bütün renkler yağmur..."

İncirli Üssü'nün adı mı değişti? İncirlikteki 10'uncu Tanker Üs Komutanlığı adı ne oldu? İncirli Üssü'nün adı mı değişti? İncirlikteki 10'uncu Tanker Üs Komutanlığı... Haberi Görüntüle

METEOROLOJİ'DEN YENİ AÇIKLAMA

Meteoroloji'ye göre kar beklenen iller şu şekilde:

Sivas, Kayseri, Nevşehir, Malatya, Elazığ, Erzincan, Muş, Hakkari ve Van çevrelerinde kuvvetli (10-20 santimetre), Tunceli, Bingöl ve Bitlis çevreleri ile Şırnak'ın doğusu, Hakkari ve Van'ın yüksek kesimlerinde yer yer yoğun kar (20 santimetre ve üzeri) şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Bu illerimizdeki kar yağışı pazar günü de etkisini gösterecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading