Yandex Metrica

Dilara'nın babası oyuncu mu? Duygu Nebioğlu'nun ablası Dilara'nın babası kim?

Dilara'nın babası oyuncu mu? Duygu Nebioğlu'nun ablası Dilara'nın babası kim?

Ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın yıllar önce yaşadığı ilişkinden ikiz kızlarının ortaya çıkması bir aile dramını gözler önüne serdi. Anneleri Suphiye Orancı tarafından yetiştirme yurduna verilen kardeşlerin hikayesi yürekleri yakarken kız kardeşler gerçek babalarını bulmak için mücadeleye devam ediyor. Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun ablası Dilara'nın babasının kim olduğu merak ediliyor. Peki Dilara'nın babası oyuncu mu? Duygu Nebioğlu'nun ablası Dilara'nın babası kim?

Gündem

03.05.2024, 20:25

Açtığı babalık davası ile ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın babası olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu ve kardeşlerinin hikayesi tüm Türkiye tarafından konuşuluyor. Anneleri Suphiye Orancı'ya ulaşamayan Duygu Nebioğlu Müge Anlı'nın programına katılarak kardeşlerinin babasının kim oldğunu araştırıyor. Ablası Dilar'nın da ünlü bir ismin kızı olduğunu iddia eden Duygu Nebioğlu mahkeme sürecinin devam ettiğini belirtti. 

İstanbul'da bugün vapurlar çalışıyor mu 1 Mayıs? Bugün hangi vapur seferleri iptal edildi? İstanbul'da bugün vapurlar çalışıyor mu 1 Mayıs? Bugün hangi vapur... Haberi Görüntüle

DİLARA'NIN BABASI OYUNCU MU?

Annesini bulmak için katıldığı televizyon programına bağlanan bir kadın kızların annesi Suphiye aynı cezaevinde kaldığını belirterek şunları söyledi; "Ben Ankaralıyım, annesinin Ankara'da olduğunu, annesi yüzünden bu cezaevlerine girdiğini anlatıyordu. İkizlerinin olduğunu ve Metin Akpınar'dan olduğunu bahsetmişti. "İki tane daha çocuğum var" demişti. Ancak bir tanesini de o Yeşilçam'dan artist olandan olduğunu söylemişti. Ama büyük olanı mı ortanca olanı mı bilmiyorum." dedi.

Bakan Yerlikaya duyurdu! Terör örgütüne BOZDOĞAN-30 darbesi! 147 kişi yakalandı Bakan Yerlikaya duyurdu! Terör örgütüne BOZDOĞAN-30 darbesi! 147 kişi yakalandı Haberi Görüntüle

DUYGU NEBİOĞLU'NUN ABLASI DİLARA'NIN BABASI KİM?

DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın kızı olduğunu ispatlayan Duygu Nebioğlu annesine ulaşarak ablalarının ve diğer kardeşlerinin babalarının kim olduğunu bilmek istiyor. Anne ise sessizliğini koruyor. Dilara G. ünlü gazeteci Uğur Dündar'a babalık davası açtığı biliniyor. Adli Tıp Kurumu’ndan gelen DNA raporunun sonuç kısmı şöyle : “Elde edilen sonuçlara göre baba olduğu iddia edilen İsmail Uğur Dündar adlı şahsın Dilara G. adlı şahıs için biyolojik babalığı reddedildi.” Dilar G. babasının kim olduğunu aramaya devam ediyor. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading