Yandex Metrica

Sitede Ara

Halit Kıvanç'a son veda: Zincirlikuyu mezarlığına defnedildi

Halit Kıvanç'a son veda: Zincirlikuyu mezarlığına defnedildi

Halit Kıvanç için Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Merkezi'nde (TSYD) tören düzenlendi. Kıvanç, törenin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Gündem

23.01.2024, 19:59

Spor basınının 97 yaşında vefat eden duayenlerinden Halit Kıvanç için Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Merkezi'nde (TSYD) tören düzenlendi. Kıvanç, törenin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi. Halit Kıvanç'ın Zincirlikuyu Camisi'ndeki cenazesine, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile spor, sanat ve siyaset dünyasından birçok isim ile sevenleri katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, törende yaptığı konuşmada şu şekilde konuştu:

Televizyonun olmadığı dönemde bile radyoda naif sesiyle kulaklarımızda, zihinlerimizde iz bırakan bir insan. Dünya hayatı hepimiz için fani, geçici. Asıl olan güzel izler bırakmak. Değerli ailesinin, milletimizin başı sağ olsun.

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu

Elit Andaç Çam memleketi neresi, kimdir? Elit Andaç Çam kaç yaşında, instagram adresi ne? Elit Andaç Çam memleketi neresi, kimdir? Elit Andaç Çam kaç... Haberi Görüntüle

'İŞ AHLAKINI O'NDAN ÖĞRENDİK'

TSYD Başkanı Oğuz Tongsir ise Kıvanç için "Ailesi sadece TSYD'de tören düzenlenmesini istedi. Halit abiyi hiçbir zaman unutmayacağız. Disiplini, iş ahlakını ondan öğrendik." dedi.

TSYD Başkanı Oğuz Tongsir

Halit Kıvanç'ın oğlu Ümit Kıvanç da "Babamı bizimle birlikte uğurlamaya geldiğiniz için teşekkür ederiz. Babam işini düzgün yapmaya çalışan biriydi." şeklinde konuşurken Halit Kıvanç'ın belgeselini yapan Nebil Özgentürk ise konuşmasında, merhum Kıvanç çok adaletli birisi olduğunu vurguladı.

Ümit Kıvanç

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading