Yandex Metrica

Elit Andaç Çam memleketi neresi, kimdir? Elit Andaç Çam kaç yaşında, instagram adresi ne?

Elit Andaç Çam memleketi neresi, kimdir? Elit Andaç Çam kaç yaşında, instagram adresi ne?

Elit Andaç Çam, dizi tutkunlarının ilgi odağı haline gelmeye başladı ve merak edilen isimler arasında yer alıyor. Bahar dizisinde Çağla karakterine can veren Elit Andaç Çam'ın yaşamı ve kariyeri hakkında bilgilere olan talep artıyor. Peki, Elit Andaç Çam memleketi neresi, kimdir? Elit Andaç Çam kaç yaşında, instagram adresi ne?

Gündem

20.04.2024, 20:35

Aziz Caner İnan ile Elit Andaç Çam, son günlerde anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Bu gelişmeyle birlikte, Elit Andaç Çam'ın kim olduğu yurttaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Elit Andaç Çam memleketi neresi, kimdir? Elit Andaç Çam kaç yaşında, instagram adresi ne?

Alman Cumhurbaşkanı Steinmeier'e tepki üstüne tepki yağdı: Soykırımın ortağını İstanbullular istemedi! Alman Cumhurbaşkanı Steinmeier'e tepki üstüne tepki yağdı: Soykırımın ortağını İstanbullular... Haberi Görüntüle

ELİT ANDAÇ ÇAM MEMLEKETİ NERESİ, KİMDİR?

Elit Andaç Çam, 8 Ağustos 1988'de Malatya'da doğdu. Lise yıllarında ailesiyle birlikte İzmir'e taşındı. İlk gençlik dönemini İzmir'de geçiren başarılı oyuncu, üniversite eğitimi için Ankara'ya gitti.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nden mezun olan Elit Çam, daha sonra İstanbul'a gelerek Kadir Has Üniversitesi'nde oyunculuk master programını tamamladı.

Tiyatro alanında İkincikat ve Mekan Artı gibi topluluklarda yer alan Elit Andaç Çam, 2012 yılından itibaren tiyatro çalışmalarının yanı sıra Zengin Kız Fakir Oğlan, Savaşçı, Sofra Sırları, Bize Müsaade, Kızım, Terapist, Akıncı, Ex Aşkım, Mahkum, Sipahi, Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? gibi birçok film ve dizide rol aldı.

Şu anda aktif olarak Bahar dizisinde rol almaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading