Yandex Metrica

Alman Cumhurbaşkanı Steinmeier'e tepki üstüne tepki yağdı: Soykırımın ortağını İstanbullular istemedi!

Alman Cumhurbaşkanı Steinmeier'e tepki üstüne tepki yağdı: Soykırımın ortağını İstanbullular istemedi!

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'e İstanbul ziyareti sırasında tepki üzerine tepki yağdı. Almanya'nın İsrail'in yaptığı soykırıma yardımları nedeniyle Steinmeier'e İstanbul'da ziyaret ettiği her yerde tepki gösterildi.  

Gündem

09.05.2024, 17:02

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyaretine gölge düşürmek için İstanbul'a ziyarette bulundu. Cumhurbaşkanı Steinmeier, İstanbul'da gittiği her noktada Filistin tepkisiyle karşılaştı.

İsrail'in Filistin halkına yönelik 7 Ekim 2023 tarihinden itibaren uyguladığı katliamın destekçilerinden olan Almanya'nın Cumhurbaşkanı Steinmeier, İstanbullular tarafından hoş karşılanmadı. İstanbul Havalimanı'na iniş gerçekleştiren, ayağının tozuyla Sirkeci Garı'na giden Alman Cumhurbaşkanına Almanya Maliye Bakanı Christian Lindner ve Almanya Federal Meclisi Başkan Yardımcısı Aydan Özoğuz eşlik etti.

Fenerbahçe Lugano'ya 1-0, 2-1, 3-2 (tek farkla) yenilirse ne olur? FB tur atlar mı, elenir mi? Fenerbahçe Lugano'ya 1-0, 2-1, 3-2 (tek farkla) yenilirse ne olur?... Haberi Görüntüle

''KATİL ALMANYA TÜRKİYE'DEN DEFOL''

Steinmeir, 'Gurbette Hasret' sergisi ziyaretinin ardından yaklaşık olarak 50 kişiden oluşan kalabalık tarafından İsrail'in soykırımına destek olduğu gerekçesiyle protesto edildi. Protestocular eylem sırasında, ''Katil Almanya Türkiye’den defol'' ve “Soykırım suçlusu katil Almanya” şeklinde sloganlar attı. Göstericilerin arasında bir kişinin ise 'Yok birbirinizden farkınız' yaızlı bir döviz bulunması ise dikkatlerden kaçmadı.

Başıboş köpeklere yönelik kanun teklifi komisyonda! CHP, DEM ve İYİ Parti'den ortak provokasyon! Acılı anne ve babanın üzerine yürüdüler Başıboş köpeklere yönelik kanun teklifi komisyonda! CHP, DEM ve İYİ... Haberi Görüntüle

SOYKIRIM DESTEKÇİSİ İSTANBUL'DA HOŞ KARŞILANMADI

Alman Cumhurbaşkanı daha sonra ise Masumiyet Müzesi'ne ziyaret gerçekleştirdi. Steinmeir'in ziyareti sırasında müzenin karşısında bulunan antikacı dükkanında yüksek sesle 'Leve Palestina' (Yaşasın Filistin) şarkısı açıldı. 

İşyerinin camına ise Filistin ve Türk bayrağı asıldı. Bayraklara ek olarak bir de pankart açan işyeri sahibi Almanca olarak, ''Sayın Federal Başkan, Gazze'deki katliamı durdurun'' ifadeleriyle tepkisini belli etti.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading