Yandex Metrica

Görüntüler şok edici! Fay kırığının boyutu korkunç büyüklükte!

Görüntüler şok edici! Fay kırığının boyutu korkunç büyüklükte!

10 ilde büyük yıkıma yol açan depremlerin ardından Hatay'da bir köyde 30 metre derinliğinde ve yaklaşık 200 metre genişliğinde çukur meydana geldi.

Gündem

17.03.2024, 10:32

Hatay’da deprem sonrası bir köydeki zeytin tarlasını ikiye bölen 30 metre derinliğinde yaklaşık 200 metre genişliğinde dev bir yarık oluştu.

Kirli ittifak bir kez daha ifşa oldu! CHP'li başkan Oya Tekin Öcalan'ın fotoğrafının altında DEM'lenmiş Kirli ittifak bir kez daha ifşa oldu! CHP'li başkan Oya... Haberi Görüntüle

PATLAMA SESİ

Bölge sakinleri depremde büyük bir patlama sesi duyduklarını söyledi.

Büyük yıkımın yaşandığı depremin net görüntüsü tüyler ürpertiyor.

Depremin büyüklüğü burada çok net gözüküyor. Fay kırığının uzunluğu 1 kilometreyi aşmış durumda. Derinliği ise 30 metreyi buluyor. Fay hattının ne kadar derinden geçtiği buradan gözlemlenebiliyor.

İşte Hatay'ın Altınözü ilçesi Tepehan köyünde oluşan kırık. Metrelerce uzunlukta olan kırık depremin büyüklüğünü gözler önüne seriyor.

Köydeki tepe ikiye ayrılırken bu fay kırığı binlerce kişinin hayatını kaybetmesine yol açtı.

CHP'li belediyelerde torpil furyası: Makam koltukları akrabalara dağıtıldı! CHP'li belediyelerde torpil furyası: Makam koltukları akrabalara dağıtıldı! Haberi Görüntüle

YEŞİL IŞIK

Bazı vatandaşlar deprem sırasında büyük bir patlama sesi duyduklarını aynı bölgede yine yeşil ışık gördüklerini söyledi.

Yağmur Taktaş kimdir? 'İşte Benim Stilim' Yağmur neden öldü? Yağmur'u kim öldürdü? Yağmur Taktaş kimdir? 'İşte Benim Stilim' Yağmur neden öldü? Yağmur'u... Haberi Görüntüle

"TARLAYDI, DÜMDÜZDÜ"

Olayı anlatan bölge sakinlerinden Aziz Gündüz , “Çok büyük bir patlama oldu, ben görmedim ama ses duydum. Sabah bu tarafa doğru baktığımda maalesef bu tarafta böyle bir yıkıntı gördük. Bu tarafa doğru tarlaydı dümdüzdü. Şimdi kepçe dahi inmez. Bilemiyorum ne olduğunu” dedi.

21 Nisan Vatan Caddesi açık mı, kapalı mı? 23 Nisan (Bugün) Çocuk Bayramı'nda Adnan Menderes Bulvarı kapatılacak mı? 21 Nisan Vatan Caddesi açık mı, kapalı mı? 23 Nisan... Haberi Görüntüle

"YEŞİL DUMANLAR ÇIKMIŞ"

Abdullah Temizkan isimli bir diğer bölge sakini ise, “Patlama buradan çıkmış. Çökmüş böyle bir şey yok. Patladığını görenler var. İnanamadım. Buradan yeşil dumanlar çıkmış” diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading