Yandex Metrica

21 Nisan Vatan Caddesi açık mı, kapalı mı? 23 Nisan (Bugün) Çocuk Bayramı'nda Adnan Menderes Bulvarı kapatılacak mı?

21 Nisan Vatan Caddesi açık mı, kapalı mı? 23 Nisan (Bugün) Çocuk Bayramı'nda Adnan Menderes Bulvarı kapatılacak mı?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında İstanbul'da bazı yolların kapalı olacağı açıklandı. İstanbul'da milli bayramlarda gösterilerin merkezi olan Vatan Caddesi'nin ise 23 Nisan'da açık mı yoksa kapalı mı olacağı sürücüler tarafından merak ediliyor. 23 Nisan 2024 Salı günü Vatan Caddesi'nin açık yada kapalı olduğu konusunda henüz bir duyuru gelmedi. 

Gündem

02.05.2024, 17:38

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları nedeniyle İstanbul'da bazı yollar araç trafiğine kapalı olacağı açıklandı. Ayrıca kentte düzenlenecek olan koşu nedeniyle de bazı yollar kapalı olacak. Kutlamalar denilince akla ilk gelen caddeelerden biri olan Vatan Caddesi'nin ise 23 Nisan'da açık olup olmadığı merak ediliyor. (NOT: İBB Ulaşım Yönetim Merkezi'nden edinilen bilgiye göre 23 Nisan'da Vatan Caddesi açık.) Ancak yola çıkmadan önce yol durumunu sorgulamız öneriliyor. 

Gölcük'te yürekler ağza geldiği an! Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Yol kapatıldı, evler tahliye edildi Gölcük'te yürekler ağza geldiği an! Benzin yüklü tanker kaza yaptı:... Haberi Görüntüle

23 NİSAN'DA VATAN CADDESİ AÇIK MI?

21 Nisan Pazar günü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yapılacak kutlamalar dolayısıyla trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi. Vatan Caddesi 23 Nisan Salı günü araç trafiğine açık olacak. Konuya ilişkin detaylı bilgi için İBB Ulaşım Yönetim Merkezi ile 444 4 154 numaralı telefodan bilgi alabilrisiniz.

Ömer Çelik'ten İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a sert cevap Ömer Çelik'ten İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a sert cevap Haberi Görüntüle

21 NİSAN'DA İSTANBUL'DA HANGİ YOLLAR KAPALI?

İstanbul'da 21 Nisan'da kapalı olan yollar açıklandı. Buna göre 11.00-17.00 saatleri arasında aşağıda belirtilen yollar kapalı olacak. Cumhuriyet Mahallesi Kazım Orbay Caddesi'nde Silahşör Caddesi girişinden itibaren Harzemşah Sokak kesişimine, 19 Mayıs Mahallesi Veteriner Hilmi Sokak'ta Doktor Şevket Bey Sokak girişinden itibaren Hamidiye Suyu Sokak kesişimine, Yayla Mahallesi Sebahattin Delice Sokak'ta Talimhane Sokak girişinden itibaren Eczacı Sokak kesişimine, Mecidiyeköy Mahallesi Çağlar Sokak'ta Kısmet Sokak girişinden itibaren Lati Lokum Sokak kesişimine, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Aydın 1 Sokak'ta Mithat Paşa Caddesi girişinden itibaren Örnek Sokak kesişimine kadar trafik akışı sağlanamayacak.

Üsküdar-Samandıra Metrosu neden aktarma yapıyor? Altunizade durağı açıldı mı? Üsküdar-Samandıra Metrosu neden aktarma yapıyor? Altunizade durağı açıldı mı? Haberi Görüntüle

ALTERNATİF YOLLAR HANGİLERİ?

Kapalı olacak yollara alternatif güzergahlar ise şöyle; Silahşör Caddesi ile Harzemşah, Doktor Şevket Bey, Opr. Raif Bey, Talimhane, Hilal, Kısmet, Mithatpaşa Caddesi ve Örnek sokakları.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading