Yandex Metrica

GERZE SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sinop Gerze Belediye Başkanlığı seçimini kim kazandı | Gerze'de hangi parti ne kadar oy aldı?

GERZE SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sinop Gerze Belediye Başkanlığı seçimini kim kazandı | Gerze'de hangi parti ne kadar oy aldı?

Sinop Gerze'de belediye başkanlığı seçimlerini kim ve hangi parti kazandı? AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti Sinop Gerze'de ne kadar oy aldı? sorularının yanıtı merak edilerek araştırılmaya devam ediyor. İşte Gerze'deki seçim sonuçlarına dair tüm detaylar... 

Gündem

10.04.2024, 16:41

Sinop Gerze'de oy verme işlemleri sona erdikten sonra binlerce vatandaş yeni belediye başkanı ve en çok oy alan partileri merak etmeye başladı. 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Türkiye genelinde yerel seçimler gerçekleştirildi. Yerel seçim heyecanının yaşandığı kentlerden biri de Sinop'un Gerze ilçesi olurken vatandaşlar seçim sonuçlarına yoğunlaştı. 

Sinop Gerze'de seçim kapsamında oy verme işlemlerinin sona ermesiyle birlikte vatandaşların meraklı bekleyiş başladı. Sinop Gerze ilçesinde seçim sonuçları merak edilerek araştırılmaya başladı. Peki, Gerze'de seçimi kim kazandı, hangi parti önde? Gerze'de yeni belediye başkanı belli oldu mu? Gerze'de 31 Mart seçimlerinde İYİ Parti, MHP, AK Parti, CHP ne kadar oy aldı? 

Son dakika... AFAD duyurdu: Antalya açıklarında deprem Son dakika... AFAD duyurdu: Antalya açıklarında deprem Haberi Görüntüle

31 MART 2024 SİNOP GERZE SEÇİM SONUÇLARI

Gerze'de kimin ve hangi partinin seçimi kazandığı merak konusu oldu. 2024 yerel seçimlerde 31 Gerze Belediye Başkanı kim oldu? Gerze'de belediye başkanlığı seçimini hangi parti kazandı, AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP yüzde kaç oy aldı?

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Loading