Yandex Metrica

Sitede Ara

Gaziantep'de skandal olay! Cami kapısını benzinle ateşe verdi

Gaziantep'de skandal olay! Cami kapısını benzinle ateşe verdi

Gaziantep'te bir kişi cami kapısına benzin dökerek ateşe verdi. Olayı görenlerin ihbarı sonucu yakalanan 50 yaşındaki E.A gözaltına alındı.

Gündem

01.04.2024, 12:53

Olaya şahit olan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelene itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. 

Duygu Nebioğlu'nun ablası kim? Ablasının babası kim? Metin Akpınar'ın kızının ablasının ünlü babası kim? Duygu Nebioğlu'nun ablası kim? Ablasının babası kim? Metin Akpınar'ın kızının... Haberi Görüntüle

3 AYRI SUÇTAN KAYDI VAR

Polis yaptığı çalışmada şüphelinin E.A olduğunu tespit ederek gözaltına aldı. Emniyette ifadesi alınan E.A'nın 'kasten yaralama', 'basit yaralama' ve 'halkı korku ve paniğe düşürecek patlayıcı madde taşımak' suçlarından 3 kaydı olduğu belirlendi.

13 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün kimin maçı var? Fenerbahçe, Galatasaray'ın maçı bu akşam mı? 13 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün kimin... Haberi Görüntüle

VALİLİKTEN AÇIKLAMA YAPILDI

Söz konusu olay ile ilgili Gaziantep Valiliği'nden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

15 Temmuz Mahallesi Ökkeş Eruslu Camisi'nde bir şahsın camiyi yakmaya çalıştığı ihbarı üzerine emniyet ekiplerimiz belirtilen adrese gitmiş ve E.A. (50) isimli şahsın caminin kapısını benzin dökmek suretiyle ateşe verdiği tespit edilmiştir. Akabinde şahıs yakalanarak muhafaza altına alınmış, cami kapısı söndürülmüştür. Şüpheli E.A.'nın kasten yaralama-basit yaralama ve halkı korku ve paniğe düşürecek patlayıcı madde taşımak suçundan 3 ayrı suç kaydı mevcut olup, olayla ilgili çok yönlü soruşturma devam etmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading